Škrge riba ' HOLOGRAPHIC FISH-GILLS

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
1
Vrlo zanimljivo  , holografske škrge koje se urade napred - zalepe epoksijem  na glavu od većih strimera !!

http://www.pikeflyrod.com/13-eyes-and-gills

112-206-thickbox.jpg

a evo kako  to izgleda na strimeru - fantazija !  :tbumb:

66-471-thickbox.jpg

P.s kako se do sada nisam setio da kupim one male gumene bužire pa da ih stavljam na udice da mi u kutiji ne prave haos kada se umrse u materijal!

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
ovo je baš zanimljivo!

nego kada budeš stavio tu zaštitu na vrh udice ne zaboravi pre ribolova da ga skineš...ja to koristim također jer neke favoritne strimere nosim u đepu prsluka jer mi se ne da brljati po kutiji i vaditi je kada sam u žurbi...i tako mi to služi da mi se udice ne zabada u prsluk ili mene  :D e predzadnji put sam izvadio mog favorita od zeke 19cm i zaboravio skinuti tu zaštitu. Nakon nekoliko zabačaja na meni obečavajučoj lokaciji stvarno dobijem prelepu štuku, garant preko 4kg ali nakon par sekundi se otkači i mislim se pa kako  :mad: :( dva puta sam udario kontru...a štuka polako otplivava i zeva/kašlje kao da joj je još u ustima. Bacam ja još na isto mesto dva puta i onda mislim promeniti strimer kada ugledah  :eek: pa nisam ni skinuo zaštitu sa vrha udice  :doh:  :hammer: e to je bila moja najsportskije uhvačena štuka, ulovio sam je i imao par sekundi na štapu i onda je otišla bez i jedne povrede  :D :D :D :D
A baš je bila lepa i debela i glavata, taman za slikanje.

Vrh Dno