Škrge riba ' HOLOGRAPHIC FISH-GILLS

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Vrlo zanimljivo  , holografske škrge koje se urade napred - zalepe epoksijem  na glavu od većih strimera !!

http://www.pikeflyrod.com/13-eyes-and-gills

112-206-thickbox.jpg

a evo kako  to izgleda na strimeru - fantazija !  :tbumb:

66-471-thickbox.jpg

P.s kako se do sada nisam setio da kupim one male gumene bužire pa da ih stavljam na udice da mi u kutiji ne prave haos kada se umrse u materijal!

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
ovo je baš zanimljivo!

nego kada budeš stavio tu zaštitu na vrh udice ne zaboravi pre ribolova da ga skineš...ja to koristim također jer neke favoritne strimere nosim u đepu prsluka jer mi se ne da brljati po kutiji i vaditi je kada sam u žurbi...i tako mi to služi da mi se udice ne zabada u prsluk ili mene  :D e predzadnji put sam izvadio mog favorita od zeke 19cm i zaboravio skinuti tu zaštitu. Nakon nekoliko zabačaja na meni obečavajučoj lokaciji stvarno dobijem prelepu štuku, garant preko 4kg ali nakon par sekundi se otkači i mislim se pa kako  :mad: :( dva puta sam udario kontru...a štuka polako otplivava i zeva/kašlje kao da joj je još u ustima. Bacam ja još na isto mesto dva puta i onda mislim promeniti strimer kada ugledah  :eek: pa nisam ni skinuo zaštitu sa vrha udice  :doh:  :hammer: e to je bila moja najsportskije uhvačena štuka, ulovio sam je i imao par sekundi na štapu i onda je otišla bez i jedne povrede  :D :D :D :D
A baš je bila lepa i debela i glavata, taman za slikanje.

Vrh Dno