Slinky Fiber i slični materijali

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
Hvala buraz! Još veča je fantazija njih bacati....lagani a konkretan volimen možeš postići sa malo ovog materijala. Ako ikako možeš nabavi nešto tog materijala i veži na one velike udice  ili čak na tubu ;) pa direkt na Jocu...ne idi ispod 15cm  ;)

silvio

Hero member
Učlanjen(a)
02.07.2008.
Broj reagovanja
1.144
Jao seb 3tubice su strašne šta god da budeš lovio s njima nema da fali

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
danas sam dodao mojoj tuba kolekciji još ova četiri bombončića...dugi du oko 18-19cm
main.php

silvio

Hero member
Učlanjen(a)
02.07.2008.
Broj reagovanja
1.144
Pa šta je ovo ljudi sve je Zvezdan zaludio strimerima :D
Inače kao i obično Seb sjajno, ovi su extra za veće predatore!

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
ma nije zvezdan kriv, nego do kakvu godinu dana sam slabi jako bio sa materijalom za veče strimere pa nisam imao ni volje...ali od tada se mota i eksperimentiše na veliko. A i večinu časa sada bacam velike strimere u potrazi za nekom štukom od 1m+... a bit če vala i somova i mladica, hoće vala hoće ;)

Baš sam se malo pre vratio iz šetnje sa psom, malo sam otišao do reke i upoznao jednog ribolovca iz Ljubljane i dobio sam još mnogo informacija o sjajnim vodama bogate ribom i to mladice samo take, somovi, štuke, ogromne mrene a što je još bolje sve te vode iako su mi malo dalje su svega od 10-15€ dnevna a kriju ribe samo take :D to ti je bre prava stvar a ne da dam 40 € i lovim neke potočarice od jedva 40cm kada ovde ima za manje love potočara i od metar...pa i da ne ulovim ako vidim da je tamo znam da sam imao šansu...sa sićom ću se igrati tek kada mi bude volja do toga a sada sam u potrazi za velikim ribama i vala ču se potruditi koliko mi bude u mogučnosti obići što više i češće te vode.
Oh. več sanjam o metarskim štukama, somovima, o mladici to radim i ovako i onako, pa mrene od par kila pa naviše  ::) :drool:
A čuo sam i za jeftinu vodu gde plivaju lipci od 40 i 50 cm u lepom broju...gde je to?!?  :D ;) :D :smoke: hehe :bye: Prvo da ja to malo prečekiram ako budem mogao pa ču onda tek da javim  :D

silvio

Hero member
Učlanjen(a)
02.07.2008.
Broj reagovanja
1.144
Jeftina voda sa lipcima 30-40cm a nećeš da kažeš koja eto šta! Pa neće ovi iz srbije da idu u Sloveniju tvoje lipce da love :D

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
710
silvio je napisao(la):
Jeftina voda sa lipcima 30-40cm a nećeš da kažeš koja eto šta! Pa neće ovi iz srbije da idu u Sloveniju tvoje lipce da love :D

Neće, neće, dok ne reše da hoće  :D

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
ma samo sam se šalio, nema tamo ničega a dnevna je 100€  :lol: :bleh:

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
710
Nemoj da se iznenadiš ako zatekneš nekog na čijem prsluku u gornjem delu leđa piše plavim slovima STRELAC a ispod toga musicarenje.org  :D :hammer:

Vrh Dno