SMUĐ 2011

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
:D

Zveki brate, ovo je zvučalo kao da kažeš da je boranija ukusnija od smuđa porcijaša!  :hammer:

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Nikada :D
Ima ko je voli,ali ja ne mogu da je smislim!

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Pre dve večeri sam upoznao varaličara iz Bg-a koji je došao u posetu tazbini iz Kladova.Vrhunski pribor,varalice čista perverzija,vobleri od kojih boli glava.Smuđ pršti na sve strane.Bacamo po punom mesecu,voda je toliko bistra da se po mraku vidi najlon;nemamo ni čvrk.Smuđ se baca pred nogama!Dečko ne može da veruje da za dva sata vrtenja i povlačenja nemamo ribu na udici.Kaže da poznaje Milančeta i neku ekipu sa Drine jer često pohodi te vode.

tomos rider

Full member
Učlanjen(a)
27.11.2009.
Broj reagovanja
0
Na takve smudjeve ovdasnji mrezarosi ciganskih navika kazu:eeee to su ti komaaadi! :doh:

tomos rider

Full member
Učlanjen(a)
27.11.2009.
Broj reagovanja
0
Da ne trujemo temu,svakako mi je drago da vidim da ih i dalje lovis a bice i vecih,kad malo zahladi.... :tbumb:

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Malo za promjenu (osim soma) jezerski smuđ, uz to moj prvi jezerski smuđ. Tj. Puškaški, al dođe mu na isto, stajaćica koja vodu dobija samo cijevima kad je Dunav dovoljno visok, dakle jezerski smuđ. Oko 55-60 cm, kolateralna žrtva u mušičarenj soma, nisam mogao ocjeniti dali je smuđ ili manji som pa sam mu ponudio bijelog gurglera kojeg je ovaj smuđarak rado pokupio. Iznenadio me i obradovao, dugo već nisam dobio smuđa. Foto aparat nisam nosio jer kiši cijeli dan pa sam mobitelom uradio fotku te je lošije kvalitete. A i noć je pa sam osvjetljavao lampom umjesto blica.
jezerski2507.jpg

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
340
Za u sendvič samo tako. Preklopiš ga u pola hleba i eto lepe užine  :doh:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
mora da si ga sa tim štapom izvadio ko' vrbov list :hammer: taman za sendvič hehe...prvo go izfiletiraš, baciš te fileje na žar ploču pa onda te filete u francuski kruh ;) ovaj naš Šone je ješan mimak ;)

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Ma jeste Seb. izletio je iz vode ko iz katapulta izbačen, taman sam htio dići strimer iz vode na nekih 7-8 metara od čamca i trznem ja a ono sa strimerom leti i smuđ preko mene  :eek:, gledam ja odkad smuđevi lete iz vode  ??? Taj mora de se zezno pa poletio za šišmišom, al kad sam privukao vidim da mu je strimer u ustima :whistle: ajd dobro rekoh sebi imaš večeru i tako već odavno nisam jeo smuđetinu :drool:

Vrh Dno