Sonik 3#4

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
"Sine slusaj mene, ja sam ti doktor za" cekrke....  ;)

Nabavi si Vosseler DC2 4/5 i to je tooooo....100% Made in Germany, cena nije strasna a precizan i kvalitetan cekrk

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
Baki mi ukrao rec iz tastature..slovenija i srbija mnoooogo drugaciji standardi!  :yeswink: :hammer:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Ako mozes kupiti stap od 200€ mozes i cekrk... polovni su naravno jeftiniji... ako ces da kupis nov cekrk a da bude lep, ujedno i super kvalitetan i lagan i sve e pa to nema osim da je polovno.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
413
Prodavao je Rango  DC3 5-6 za 120 jevreja..sto je bilo dzabalesku..ja sam uzeo Rossa Evolutiona 1,5 za svoju 4 -ku a Danielssona za 5 cu i miran sam 100 god (dozivotna garancija na Ross i 5- godisnja na Danielsson)  :D :D :D Skupi kes i ne zaleci se kao magarac i kupi stvar na duze..ovako ces samo bacati novac i neces kasnije moci da izvuces ulozeno//NISI DOVOLJNO BOGAT DA KUPUJES JEFTINE STVARI- Engleska poslovica

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
maric je napisao(la):
Prodavao je Rango  DC3 5-6 za 120 jevreja..sto je bilo dzabalesku..ja sam uzeo Rossa Evolutiona 1,5 za svoju 4 -ku a Danielssona za 5 cu i miran sam 100 god (dozivotna garancija na Ross i 5- godisnja na Danielsson)  :D :D :D Skupi kes i ne zaleci se kao magarac i kupi stvar na duze..ovako ces samo bacati novac i neces kasnije moci da izvuces ulozeno//NISI DOVOLJNO BOGAT DA KUPUJES JEFTINE STVARI- Engleska poslovica
Maricu,najprijatnije si me iznenadio sad!Svaka ti dala...
U potpunosti se slazem sa tobom,ali znas kako ide,mladost-ludost....odu pare dje im mesto nije  :doh:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
To i ja kazem, strpi se malo ionako sta ce da lovis sad osim sojke  :hammer:

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Ajde razumem da se za štap odvoji 200-300€, i više, koliko je baš neophodno dati 200€ za čekrk, koji se u mušičarenju relativno malo koristi. Razumem za varaličarenje gde mašinice provrte silne "kilometre". Sad će neki reći pa greota je na takav štap staviti neku krbulju od čekrka, što mogu da razumem ali samo iz razloga da imaš baš upicanjen komplet.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Jos jedan razlog je u tome sto ces stap verovatno kroz vreme da menjas a mozda ces ga i slomiti....cekrk se ne lomi tako lako i mnogo veci uzitak je kada imas pouzdanu alatku kod koje sve ide glatko i takodjer nema neki ružan zvuk, ništa se ne klima itd. Još ako lepo izgleda i sve je precizno odrađeno ihhh.... Da ja nađem kineza od 50€ koji če da radi kao moji Vosseleri, Lamson i Hardy odmah prodam sve te i kupim te no name kineze ....ime mi iskreno nista ne znaci...znaci mi puno vise sta mi to ime nudi za xxx brojku €. Cesto odem na e bay ne bi li mozda nekim slucajem naletio na nesto jeftino a da zadovoljava donekle moje standarde. Cak i cekrci bez kocnice treba da rade glatko bez klimanja spulne i da je sve tip top. Bio sam u jednoj slo trgovini i vidio neku na oko finu kinesku kopiju Nautilusa. Cim sa je probao pod zategnutom kocnicom prvi utisak WTH a crap, skinem spulnu neka buđava plastika sa ostacima odlitaka. I za to hoce 150€ pa za te pare dobijes starijeg klasicnog hardija iako izgebanoh radi bez greske i nasledit ce je i tvoji praunuci...jes glasan ali ima dusu.

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Da, tako sam nešto i razmišljao, štap se slomi, ne odgovara ti, itd. Čekrk je nešto što bi u principu trebalo da traje i u tome se slažem sa tobom. Ali, koliko god se trudio, ne vidim šta na mušičarskom čekrku može da vredi 300€, ako ga uporedim sa bilo kojom drugom mašinicom, pogotovo sa jednom vrhunskom varaličarskom, koja je, usput, duplo jeftinija.

Vrh Dno