SONIK rods NOVO!!!

Bogdan

Senior member
Učlanjen(a)
28.05.2007.
Broj reagovanja
0

Bogdan

Senior member
Učlanjen(a)
28.05.2007.
Broj reagovanja
0
Stapove su "lansirali" pre 2-3 nedelje i krenuli sa velikim marketingom po fly fishing magazinima u UK...ovo snizenje cene je promotivno...da navuku musterije, dobiju pozitivan feedback, itd... ko sto radi svaki dobar trgovac...

Ne znam koliko dugo ce da daju 50% off ali pre par dana su stavili i deset komada na ebay i svi su otisli sa snizenjem od oko 60%... cekam da se jave prvi ljudikoji su kupili sa komentarima... ali k'o sto rekoh, obzirom da su ljudi "profesionalci" ne verujem da su isfuserili...sigurno ne prvu seriju kojom hoce da pridobiju kupce... tako da ova promotivna ponuda moze da bude dobar deal... mislim se jos da li da uzmem jedan...

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
pa stvarno ko stoji sumnjam da je to lose i da po ovom cenama ne moze da se pogresi. e pa da dolazis i ove godine ili pak da imas po kome da posaljes uzo bi i ja onaj brzi. za te pare ne moze da bude lose. ti sad vidi kombinaciju

Bogdan

Senior member
Učlanjen(a)
28.05.2007.
Broj reagovanja
0
Evo sad citam...

neki tip je uzeo 8'6'' #5 i 9' #6, oba SK4. Kaze da je izuzetno zadovoljan zavrsnom obradom, sem plute - ona mu izgleda kao kod "sub £200 rod". Akcija kod #5 mu je malo prebrza jer voli meksi stap za male reke, sto je i razumljivo...voleo bi da proba SK3...njegova procena je da je izuzetno dobar deal za ovu cenu sa popustom...za RRP cenu nije siguran...

eto to su prvi utisci...treba sacekati i izvestaje sa reka

Bogdan

Senior member
Učlanjen(a)
28.05.2007.
Broj reagovanja
0
Prva tri stapa na ebay-u prodata po prosecnoj ceni od £41 - mozda se neko ogrebao o super deal!!!

Na moju veliku zalost nema me ove godine u Srbiji...zena ide, ali sa sve decom i brdom kofera tako da ne verujem da ce moci da ponese neki komad...sorry

Bogdan

Senior member
Učlanjen(a)
28.05.2007.
Broj reagovanja
0
:D :D :D

Sad procitah detaljno..."...The business currently employs four people but plans to expand as demand for the products grow..."

Da prostite, seru k'o i svi drugi trgovci...4 zaposlena, a kao fol, iskustvo u biznisu, trt mrt...dizajnirali opremu...dizajnirali q ... dizajnirao i napravio chang chung jao mao iz Kine... oni su samo znali gde i kako da naruce, sta da traze i kako da pregovaraju...Nisu daleko ni od Alnwicka otisli...doticni Blyth 15 km odatle...ali jos blize meni u Newcastle-u ...videcu jednom da skoknem do njih da mi pokazu gde su to dizajnirali opremu...i da mi pokazu glavnog dizajnera :D

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
Najbolja im je fora sa udubljenjem za palac na pluti poput baba Joane Wulff  :D

Vrh Dno