"Spin & Fly" magazin - kritike, pohvale, predlozi...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Oćemo, i to pod lupu!  :lol:

Tačnije Lazza, za njega piše u Impressum da je zadužen za toj.  :D

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Dosao sam danas do Br.4 i mogu reci da sam zadovoljan....
Naime citajuci predhodna tri casopisa,stekao sam utisak da je sve vec odavno receno na sajtu ili negde procitano,,,casopis mi je delovao kao VEC VIDJENO...
Upravu ste,nisam verovao da cu doci do neceg novog,neceg sto cu u praksi primeniti kao EFIKASNO-KORISNO...
Sama naslovnica mi je delovala obecavajuce i ulivala nadu da je casopis krenuo uzlaznom putanjom... :tbumb: sto se tice svih ASPEKTA...
Posto sam imao malo vremena proleteo sam samo preko par tekstova o musicarenju i izdvojio bih 3 texta gde se ima sta procitati,i NAUCITI...
1.Temstica i njene nimfe... :tbumb: :tbumb: :tbumb:
2.Musicarenje Plotice.... :tbumb: :tbumb: :tbumb:
3.Nimfarenje odorke... :tbumb: :tbumb: :tbumb:
Tekstove bih preporucio svima,korisni,zanimljivi,i poucni.... :yeswink: :yeswink: :yeswink:
Prvi utisak je SJAJAN..
--Pohvale onima koji su pisali,ljudima koji rade na uredjenju casopisa i ne sumnjam da ce sledeci broj potpuno nadmasiti ocekivanja citaoca u POZITIVNOM....

--SAMO NAPRED-- :bye: :bye:

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
Možda najbolji broj do sada. Ne znam... Verovatno imam taj utisak jer ima najviše mušičarskih tekstova do sada. Nisam stigo još da ih pročitam sve ali ovih nekoliko koje sam danas pročitao su me oduševili. "Temštica i njene nimfe" je vrlo opisan i poučan članak koji vam daje pravu sliku o ovoj reci, a i Dane je vrlo lepo objasnio prolećno mušičarenje štuke.

Sve pohvale za ovaj broj.

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Нови Broj stigao  :tbumb:  ,samo sam ga prelistao ali za oko mi je zapao Danetov tekst o prolećnom mušičarenju baš kao i Aleksandrov tekst o mušičarenju sunčanice ..

tomos rider

Full member
Učlanjen(a)
27.11.2009.
Broj reagovanja
0
ima svega i svacega i do sad koliko sam procitao,prezadovoljan novim izdanjem..... :tbumb:

shomi

Senior member
Učlanjen(a)
29.08.2006.
Broj reagovanja
0
Pitanje, kritika a mozda i predlog ili ti veznik, za gospodina Gocija, kako je dosao do toga da oformi list varalicarsko&musicarski magazin, a ne mesarsku radnju, ili ti knjizaru, da li su to godine iskustva u ribolovu ili ti zelja da to prenese na nove generacije ribolovaca, unapred hvala

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Hteo sam ja da otvorim mesarsku radnju, ali nisam znao kako da obezbedim dovoljan broj junećih repova, jer je to sad hit.

Razmišljao sam da o tome da uzgojim genetski modifikovano june kome rep stalno raste (ko gušteru) i imaš po nekoliko repa godišnje od jednog juneta, ali nisam dobio dozvolu od države za takve eksperimente.

Onda sam razmišljao da otvorim farmu guštera i prodajem repove od guštera, ali je analiza tržišta pokazala da nema intereseneta i da bi to propalo.

Na kraju sam u očaju uhvatio puža i isekao mu rep i nadao se da će da mu kao gušteru izraste novi. Ideja je bila da ovako uzgajam puževe repove i izvozim u Italiju, ali je puž, peder jedan, crko.

Knižara nikad nije dolazila u obzir.

Eto, iskreno, pozdrav gospodine Šomiću,

Goci

shomi

Senior member
Učlanjen(a)
29.08.2006.
Broj reagovanja
0
Goci je napisao(la):
Hteo sam ja da otvorim mesarsku radnju, ali nisam znao kako da obezbedim dovoljan broj junećih repova, jer je to sad hit.

Razmišljao sam da o tome da uzgojim genetski modifikovano june kome rep stalno raste (ko gušteru) i imaš po nekoliko repa godišnje od jednog juneta, ali nisam dobio dozvolu od države za takve eksperimente.

Onda sam razmišljao da otvorim farmu guštera i prodajem repove od guštera, ali je analiza tržišta pokazala da nema intereseneta i da bi to propalo.

Na kraju sam u očaju uhvatio puža i isekao mu rep i nadao se da će da mu kao gušteru izraste novi. Ideja je bila da ovako uzgajam puževe repove i izvozim u Italiju, ali je puž, peder jedan, crko.

Knižara nikad nije dolazila u obzir.

Eto, iskreno, pozdrav gospodine Šomiću,

Goci
  :'( :tbumb: :hammer: :hammer: :hammer:

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
u Novom broju 5 ,odlični tekstovi !Sebastian i Zvezdan su ponovo brilirali u mojim omiljenim temama ,Bucov i Štuka ,takodje Vrtarićevi tekstovi o podustu i klenovima su veoma intresantni,jako zanimljiv tekstić o stimulatorima ,jedino ovaj moj Sale Gitara se nešto raskenjao  :hammer:  :bleh: (šala naravno) .
Mala zamerka na naslovnu stranu jer mnogo je zatamnjena fotografija za moj ukus ..

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Hoćeš, evo noćas stigoh, bio 4 dana na mrsnoj pravoslavno-katoličkoj svadbi u Tenji kraj Osijeka, pa nisam stigao drugarima u Nišu odneti magazin. A svim ostalima bi trebalo da je poslato u petak.

@Šon: u pravu si za naslovnu, malo zajebala štamparija, ali zato su ono unutra odšampali bez greške.

tomos rider

Full member
Učlanjen(a)
27.11.2009.
Broj reagovanja
0
mali off:kod koga si bio u Tenji??devojka je poreklom odatle,mozda znamo ljude?

ja jos nisam nasao 5.broj kod nas ovde... :'(
ali cim ga nadjem....spremi se,pozor,otmi,plati,bezi...standardna varijanta svaki put..... :)

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
tomos rider je napisao(la):
...spremi se,pozor,otmi,plati,bezi...standardna varijanta svaki put..... :)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uK8grCFSuyM[/youtube]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno