Spinning

neca011

Full member
Učlanjen(a)
12.11.2013.
Broj reagovanja
3
Trebao si da bacis oglas na varalicarski forum...ako vec nisi. Ja sam tako utopio neki visak spin opreme bas skoro.

silvio

Hero member
Učlanjen(a)
02.07.2008.
Broj reagovanja
1.001
A Simpsone stavljas se ko Vegeta u svašto a vidi se da veze nemaš o varaličarenju pastrve iz tvog komentara...

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
silvio je napisao(la):
A Simpsone stavljas se ko Vegeta u svašto a vidi se da veze nemaš o varaličarenju pastrve iz tvog komentara...

Priznajem nisam je dugo varalicario, jedno 12 godina, ali mi je jos uvek duzi staz u varalicarenju pastrmke nego u musicarenju. Samo obzirom koliko je stara riba u pitanju, tesko mi da poverujem da se znacajno promenila u ponasanju od tada.

silvio

Hero member
Učlanjen(a)
02.07.2008.
Broj reagovanja
1.001
Daj ba jesi li ti Simpsone čuo za Twich vobler za pastrvu i Japance prije 12 godina? ako jesi alal ti vera prijatelju...Pastrva napada voblere svakakve, dobro je pače, dobre su rapale ali twich vobleri su kategorija za sebe u varaličarenju pastrve i njihova lovnost je daleko bolja! Ali ovo je mušičarski forum tako da vobleri na njemu nisu u prvom planu...

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Brate naravno da sam cuo za twich voblere i japance i pre 12 godina. Ali od starog ruznog paceta ja jos ne nadjoh vobler da bolje lovi. Rapala je smesna u odnosu na stare pacice.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

silvio

Hero member
Učlanjen(a)
02.07.2008.
Broj reagovanja
1.001
Slažem se da je pače bolje od rapala... i ujka je bolji od rapala... ali twich vobler je puno bolji i od jednog i drugog za pastrvu 1000 puta mi se to potvrdilo...
Daiwa, lucky craft, Luna, ito craft i more drugih Japanaca su vobleri za pastrvu s kojim sam bar ja imao bolje rezultate.

MarkoTimokRiver

Senior member
Učlanjen(a)
18.12.2009.
Broj reagovanja
0
Silvio za tviceve se slazem ali potcenio si moc Rapale Jointed 5cm,to je ubica klena i pastrmke na manjim rekama,imao sam sve dekore.Rapalu Countdown 3cm sam hteo da istetoviram hehehehe,e to je vec pojam i institucija za bilo koje pache.Imao sam i njih u svim dekorima.Koliko sam ja samo pastrmke i klena ulovio na CD 3 u RT dekoru ..... ma bolesna varka.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
silvio je napisao(la):
Slažem se da je pače bolje od rapala... i ujka je bolji od rapala... ali twich vobler je puno bolji i od jednog i drugog za pastrvu 1000 puta mi se to potvrdilo...
Daiwa, lucky craft, Luna, ito craft i more drugih Japanaca su vobleri za pastrvu s kojim sam bar ja imao bolje rezultate.

A jel imas ti pacice iz ere Veselinovica, tamo iz osamdesetih godina proslog veka? Probaj to da nadjes pa javi rezultate.

neca011

Full member
Učlanjen(a)
12.11.2013.
Broj reagovanja
3
Pa to Boki nemaju ni u muzeju "Ugly Duckling"-a  :hammer:
Ako u opšte i postoji muzej  :hammer:

neba

Full member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
102
Kako nemaju,napravili ljudi zaliha ,imao sam ih ja svojevremeno na stotine bas tih sa kraja 80 ih  :D

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
neca011 je napisao(la):
Pa to Boki nemaju ni u muzeju "Ugly Duckling"-a  :hammer:
Ako u opšte i postoji muzej  :hammer:

Imao sam ja 120kom u svega 3 dekora, samo provereno. E onda sam napravio jednu od ozbiljnijih gresaka u zivotu, raskinuo sa spinningom i posvetio se musicarenju 100%. Doduse pastrmku vrlo verovatno nikad vise necu loviti na spin.

Vrh Dno