[SPLITOVAN TOPIC] Offtopic

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

ducia

Senior member
Učlanjen(a)
26.11.2005.
Broj reagovanja
0
Laki PRC je iza tebe imaj to uvek na umu, i cuvaj guzu i suljeve.

piroman

Senior member
Učlanjen(a)
15.11.2005.
Broj reagovanja
0
Mozda bi osim Simpsona i C.C.A. mogla da pomogne ovom sajtu?

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
Ok...
Ovo je prevrsilo svaku meru. Iskreno... Gadi mi se da posetim forum ovog sajta i citam razne gluposti u musicarskim temama. Pokusao sam da vas pustim da sami procenite sta je offtopic, a sta ne. Vidim da nema svrhe ocekivati od nekih clanova da promene svoju politiku u pisanju jer im nesto ne dozvoljava. Ja cu od sada brisati sve poruke na MUSICARSKIM temama ukoliko nemaju veze sa musicarenjem pa bas me briga ko je napisao. Cak ni obavestenje i obrazlozenje o obrisanim porukama necu da saljem jer nemam vise volje.
Zasto vam ovo pisem? Pa valjda ce da shvatite i sami pa necete da pisete offtopice na musicarskim temama. Hajde da probamo da odrzimo red kako ne bi bilo neprijatnosti i brisanja postova.
Hvala

pedjabg

Hero member
Učlanjen(a)
31.05.2007.
Broj reagovanja
5
Sjekloca je napisao(la):
Najiskrenije... ja sam zblanut!!! :'( :'( :'( :doh:

Neznam za ranije, ali unazad mesec dana, ovaj forum popularise i tolerise sve osim musicarenja. Ejjjjj.... a zove se MUSICARENJE!

lazza je napisao(la):
Evo pa pljujte ovde. Offtopicovanje tolerisem jos par dana, a onda dolazi jedno iznenadjenje sa novim pravilima i funkcijama foruma. Ovakve nebulozne postove jankoj necu da tolerisem.

Lazzo, A jel mislis da su Miksovi postovi BULOZNI?

Vrlo izgledno mi se cini da dve struje, a one se jasno vide, bespovratno cepaju forum... definitivno i nazalost! ...A ja mislio da su ovde ljudi malo ozbiljniji!  :mad:

Podrzavam tvoje opredeljenje, Lazzo i nadam se da ces u njemu biti krajnje dosledan i krajnje uravnotezen. Gornji citat je sustina upozorenja od kojeg ne vidim bolju smernicu za pristup moderatora. I cela ova ooftopic tema u "Spanskoj muvi" nosi sa sobom jasnu poruku.
Uostalom, trebalo bi da neko krace buduce vreme pokaze kako bi forum mogao da izgleda...

piroman

Senior member
Učlanjen(a)
15.11.2005.
Broj reagovanja
0
Hmm, Lazaruse a da ti zajebes taj trip i obratis se C.C.A. i da sredis baner za musicarenje.com ? :) :) :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno