Srbi na Svetskom musicarskom prvenstvu u Sloveniji?

labobo

Newbie
Učlanjen(a)
15.05.2012.
Broj reagovanja
0
Na osnovu inicijative predsednika FIPS_mouche, gospodina Boruta Jersea, da se na Svetskom prvenstvu u Sloveniji pojavi sto vise reprezentacija iz sveta, pa tako i iz Srbije, dobijen je poziv. Posto u Srbiji nije odrzana liga za izbor reprezentacije, omoguceno je ucesce samo pojedinaca. Da bi pojedinac mogao ucestvovati na prvenstvu, mora imati prijavu maticnog saveza.

Gospodin Borut se obratio predsedniku Ribolovackog saveza Srbije, gospodinu Draganu Boskovicu, da se omoguci moje ucesce na prvenstvu. Ja sam snosim kompletne troskove (i kotizaciju), ali i pored toga gospodin Boskovic ne zeli da izvrsi prijavu koja bi mi omogucila ucesce na prvenstvu. Pravi razlog ne vidim, jer je FIPS_mouche od prosle godine omogucila pojedinacno ucesce bez odtrzavanja Lige.

Evo email poruke koju je gospodin Borut Jerse uputio savezu ciji je predsednik Dragan Boskovic, ali on jednostavno ignorise cak i poziv od FIPS_mouche ciji je Srbija clan:
-------------------------------------------------------------

Od: Borut Jerše <[email protected]>
Za: Dragan Bosković <[email protected]>

Zdravo Boško!

Javio mi se Bobo Ivanović, koji bi želio učestvovati na ovogodišnjem svetskom prvenstvu u mušičarenju, koje če biti od 3. do 10. juna u Sloveniji. Spreman je sam platiti kotizaciju. Mislim, da bi bilo jako dobro, da nakon ulaska u FIPS-Mouche prošle godine, Srbija učestvuje na prvenstvu. Ove godine FIPS_mouche je odlučio, da omoguči učešče i pojedincima, ali potrebna je saglasnost nacionalnog saveza. Predlažem ti, da podržite njegovo učešče, iako niste imali izborno takmičenje. Slično je Hrvatskin savez podržao učeršče Katića na Evropskom prvenstvu u Bosni.

Srdačan pozdrav,

Borut

------------------------------------------------

Evo da vidite kako nas Savez radi i zbog cega Srbija i kad moze nema nikad predstavnika na ovakvim takmicenjima.

Akademski slikar Slobodan Ivanovic - LABOBO

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
svaka cast....verujem da ima dosta nas koji bi tamo otisli ali ne ide....ako uspete.....sta reci sem bistro

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Ja da sam predsednik Ribolovackog saveza Srbije ja bih odmah dao ostavku i pobego od sramote na neko Albansko ostrvo. Ne zbog ovoga u vezi sa LaBobom, već zbog katastrofalnog stanja na vodama Srbije i nepostojanja nikakve inicijative da se to ikada popravi. Bukvalno ćemo još decenijama pecati na opustošenim vodama.

LaBobo, ako odeš - sretno!

fandjolfc

Junior member
Učlanjen(a)
17.12.2007.
Broj reagovanja
0
Tuga cemer i jad, ali iskreno pored fudbala, kosarke, rukometa i ostalih sportova stvarno nisam ocekivao ni ovde da ima postenih sposobnih i preduzimljivih ljudi. Sve moj do mojega!
Labobo ako odes srecan but i bistro!

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Gdine LaBobo bistro,nadam se da cete se se izboriti sa zavidnima
a sto se opustosenosti reka tice mogu reci da je to preslikano stanje svega kod nas,
samo uz neverovatnu volju i napor nekolicine zaludjenika Gradac je tu gde jeste  i kao takav opstaje,sve ostalo je isto tako tu gde jeste ,na zalost.

Radojica-pop

Senior member
Učlanjen(a)
21.10.2010.
Broj reagovanja
0
Bobo srecno i dace Bog da odes! A ako ti treba rezerva zovi  :tbumb:

labobo

Newbie
Učlanjen(a)
15.05.2012.
Broj reagovanja
0
hvala svima na podrsci,

Rok za podnosenje prijave za takmicenje je istekao u aprilu mesecu, kako za ekipu tako i za pojednice. Gospodin predsedavajuci Borut Jerse je napravio presedan za moju pojedinacnu prijavu samo zbog toga sto zna koliko sam ucinio za musicarrenje na nasim prostorima a pogotovo u Sloveniji gde sam zivio dugu niz godina.

Smatram, s obzirom da sve troskove sam snosim, da je dobro da se pojavi neko iz Srbije nego niko. Jer ako se ove i sledece godine ne pojavi niko iz Srbije izbacice nas iz FIPSA Mushe. Tako da cemo se vratiti 10 godina unazad. TO su pravila svetske federacije. Znaci opet jovo na novo.

Ljudi izgleda da je sve zbog para, jer ukoliko bi se plasirao na neku dobru poziciju, pare iz Saveza Srbije bi morale da se odvoje i za nas sport, a ne samo za plovkarose. Sve se vrti oko toga ko ce prigrabiti sto vise para, nama musicarima naravno nista, jer nam je predsednik plovkaros.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
@labobi, dobro nam dosao na forum, dobro mi dosao i u Sloveniju i naravno kako mi kažemo ovde "dober prejem" ti želim ;)  :tbumb:

Hamlet

Newbie
Učlanjen(a)
22.06.2009.
Broj reagovanja
0
Iz ove prepiske se  jedino vidi  da je Srbija zakasnila, zakazala i "zakasala".       
Gospodin Dragan Bošković verovatno ima razloge kojima pravda svoje odluke i svoje ponašanje. Mušičari u Srbiji nisu dovoljno dobro organizivani.Sve što se  dešava, dešava se drugim ribolovcima.
Nismo uspeli da spasemo ni svoj časopis MUŠIČAR, koji je  svoje mesto umesto u našim vitrinama dobio u prašnjavim stelažama zaborava.
Na sve što su naši reprezentativci uradili  pao je pokrivač sačinjen od sujete zavisti i nipodaštava nja i  Reprezentacija se ugasila.
Nema nas nigde ni na jednom većem skupu. Zatvorili medju stranice foruma,tako  anatemišući  sebe, svoj hobi i sve što odiše duhom  mušičarenja.Zadovoljavamo se nadmetanjem sa preostalim  ribama koje su preživele tolika zagadjenja.
Pitanje:  Kakve su aktivnosti Mušičarske Federacije Srbije? Odgovor je sadržan u ovoj mučnoj situaciji oko učešća Srbije ( u bilo kom  takmičarskom svojstvu) na Svetskom prvenstvu u mušičare nju u Sloveniji koje organizuje FIPS-mouche.

ivke037

Hero member
Učlanjen(a)
11.06.2009.
Broj reagovanja
228
citiram se sa drugog foruma: " A sta da shvatimo. Ligu nemamo, takmicare nemamo a i musicarsko rukovodstvo nemamo. Iz toga proizilazi da nas takmicenje ne interesuje ( mene ni najmanje) i neka nas izbace. Uzrocno posledicna veza. Sorry ali je tako"

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
Hamlet je napisao(la):
Iz ove prepiske se  jedino vidi  da je Srbija zakasnila, zakazala i "zakasala".       
Gospodin Dragan Bošković verovatno ima razloge kojima pravda svoje odluke i svoje ponašanje. Mušičari u Srbiji nisu dovoljno dobro organizivani.Sve što se  dešava, dešava se drugim ribolovcima.
Nismo uspeli da spasemo ni svoj časopis MUŠIČAR, koji je  svoje mesto umesto u našim vitrinama dobio u prašnjavim stelažama zaborava.
Na sve što su naši reprezentativci uradili  pao je pokrivač sačinjen od sujete zavisti i nipodaštava nja i  Reprezentacija se ugasila.
Nema nas nigde ni na jednom većem skupu. Zatvorili medju stranice foruma,tako  anatemišući  sebe, svoj hobi i sve što odiše duhom  mušičarenja.Zadovoljavamo se nadmetanjem sa preostalim  ribama koje su preživele tolika zagadjenja.
Pitanje:  Kakve su aktivnosti Mušičarske Federacije Srbije? Odgovor je sadržan u ovoj mučnoj situaciji oko učešća Srbije ( u bilo kom  takmičarskom svojstvu) na Svetskom prvenstvu u mušičare nju u Sloveniji koje organizuje FIPS-mouche.

davno niko nije napisao nista pametnije.....pa kad smo mi srbi mogli da se slozimo oko necega....

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
ma nista cudno da su se srbi slozilo oko necega...ceo svet se menja, klima se menja, pa je red i da se i mi menjamo :hammer:

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
mi cemo se promeniti kad na ONOJ stvari izraste nokat.......

Bahus

Full member
Učlanjen(a)
05.07.2011.
Broj reagovanja
0
sta mi imamo MFS,svasta prvi put to sad cujem zar to postoji,izgleda da slabo listam forum pa neznam,koje taj predsednik,sta taj radi jeli i on plovkaros.

Vrh Dno