Srbijo medj sljivama i najlon kesama

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
Smece na sve strane je jedan od razloga zasto Srbija nikad nece da postane punopravna clanica EU...

Ovi kreteni iz vlade a posebno iz ministarstva zivotne sredine, ili kog vec, treba da se angazuju malo da edukuju ovaj idiotski narod o posledicama koje ce nastati zbog bacanja smeca na sve strane...
Jebem im majku svima nesposobnu...
uh mnogo se iznerviram kad pocnem da razmisljam sta idioti uradise od prirode...

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Milan VB je napisao(la):
Smece na sve strane je jedan od razloga zasto Srbija nikad nece da postane punopravna clanica EU...

Ma da a reke Rumunije, Bugarske, Madjarske,.. blistaju od cistoce.

image.html

jesko78

Senior member
Učlanjen(a)
29.10.2014.
Broj reagovanja
4
  A sta nas sprecava da se individualno ili organizovano, konkretnim akcijama i delovanjem, zalozimo za ocuvanje prirode? Sve treba neko drugi da nam uredi i uradi? Nijedan zakon do onog koga sebi postavim nece me spreciti da radim ono sto ne bih trebao. Negde sam napisao, a sad ponavljam, mozga je za nas kasno ali za nasu decu ne mora da bude.

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Mi kao pojedinci možemo samo da pi*amo uz vjetar.Možemo čistiti svaki dan ali kao sistem ne funkiconiše i svih ostalih koji je sigurno 95% ako ne i više,nastave da bacaju mi đžaba radimo.
Presipamo iz šupljeg u prazno.
Najveći idotluk je taj da narod razdvaja smeće a oni sve strpaju u isti kamion i istresu na jednu kamaru a deponija na obali rijeke!
Znači greška je u sistemu ne u nama kao pojedincima!
Neka stave kauciju i završili su posao za kratak period!

I da se ozbiljno počne raditi sa djecom još od vrtića da im se ispira mozak i praktična nastava!

jesko78

Senior member
Učlanjen(a)
29.10.2014.
Broj reagovanja
4
tommylee je napisao(la):
I da se ozbiljno počne raditi sa djecom još od vrtića da im se ispira mozak i praktična nastava!

Na ovo sam i mislio.  :tbumb:
Raditi ovo kao pojedinac jeste sizifovski posao, rezultati... jebem li ga, ali mene nista ne kosta da i dalje kenjam deci na rekama da bar svoje djubre ponesu sa sobom.

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11
tommylee je napisao(la):
Mi kao pojedinci možemo samo da pi*amo uz vjetar.Možemo čistiti svaki dan ali kao sistem ne funkiconiše i svih ostalih koji je sigurno 95% ako ne i više,nastave da bacaju mi đžaba radimo.
Presipamo iz šupljeg u prazno.
Najveći idotluk je taj da narod razdvaja smeće a oni sve strpaju u isti kamion i istresu na jednu kamaru a deponija na obali rijeke!
Znači greška je u sistemu ne u nama kao pojedincima!
Neka stave kauciju i završili su posao za kratak period!

U jednoj reci gde pecam naso sam omot od 'kremce'' :hammer: :D kako mi vranjanci kazemo :yeswink: potpuno sacuvano iz 1988  :eek: :eek: na kilometre pesacenja samo sam to nasao postoje reke koje nisu u potpunosti napadnute smecem

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11
maric je napisao(la):
Pá jesi razvuko kremce po hlepce ??

maric vic za tebe  :D , igraju se na moru u pesku vranjance i bg klinac , i bg klinac pita vr klinca ''sta cemo da radimo ako nadjemo blago (blago na vranjski nesto slatko, secer) u pesku, vr klinac kaze '' pa ce ga izedemo be majmune ""  :hammer: :hammer: :D

denmil

Full member
Učlanjen(a)
07.02.2010.
Broj reagovanja
86
Nikola, odavno nisam procitao vic koji me je ovako nasmejao...
Al jbg ovo mogu da razberu samo juznjaci  :D

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11
denmil je napisao(la):
Nikola, odavno nisam procitao vic koji me je ovako nasmejao...
Al jbg ovo mogu da razberu samo juznjaci  :D

Bas mi je drago sto te je nasmejao  :tbumb: da malo relaksiramo stvar na forumu , nego nema marica sa nekim demantom mislim na vic  :D :D

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
nikola renegade je napisao(la):
-

Bas mi je drago sto te je nasmejao  :tbumb: da malo relaksiramo stvar na forumu , nego nema marica sa nekim demantom mislim na vic  :D :D

Pa gde bi bio...ima tri mesta u kuci...U cosku, kleci na kukuruzi(zbog neistina koje pise ovde o meni)....supriga mu navija za CZ pa posto je procitala sta ovaj trtlja o meni, palo je krunjenje kuruza i dalje...epilog sledi, kolko vec sutra.
Drugo, zaduzio je sundjer, varikinu, sanitar ili sta vec, gumene rukavice i dobio je ostav,,,znaci klonja ima da se cakli cakum pakum...
A trece......proba dresove CRVENE ZVEZDE po epohama, od 1991-2015.god....  :bleh: :bleh: :bleh:

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Joooooj znaci opet ce zena da mu zabrani da peca.... hahahahahjajah jebi ga ostadosmo bez konkurencije hahahhahaa

Vrh Dno