Sredstvo za sušenje muva

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
2
Nikad nisam koristi ni jedno sredstvo,mokru muvu, koja terba da bude suva, osušim o majcu i par puta dunem u nju. Ali sada nešto razmišljam da nabavim neko sredstvo ili spravu (amdau) za sušenje muva. Koliko je korisno imati i koje preporučujete_
Salut!

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
moje sredstvo je mahanje i majica također  :hammer: :D

Još nisam nikada probao nešto drugo ili adekvatnije ali doći če i za to vreme  :)

Z

Zakula

Guest
Ponesi parche trulex krpe za sudove u ribe i kada ti se namokri muva,obrishi je i razmrchkaj trulex-om,produvaj je,namasti i vataj ribe!!To ja radim godinama...Trulex fenomenalno upija vodu....

pedjabg

Hero member
Učlanjen(a)
31.05.2007.
Broj reagovanja
5
Od nekoga sam dobio odavno jednu plasticnu bocicu sa belim prahom ( ;)) za koji pretpostavljam da je stipsa u prahu (nisam isprobavao). Kad uturim vlaznu muvu u to i protresem, muva prvo pobeli, a nakon nekoliko sekundi kad oduvam prah ostane vrlo suva i bez tragova tog praha, pa pliva kao pahulja. Ipak, retko taj prah koristim, jer obicno imam nekoliko istih i kad skvasim jednu, samo stavim suvu koleginicu, a mokra se prilikom odmaranja prosusi.
Ipak, ovo sa trulex krpom je super fora. :doh:

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Imam "Amadou", ali još uvej često i vrlo uspešno koristim pamučnu majicu. Za hladnije vreme imam jednu bluzu od frotira, koja upija vodu kao sunđer.

rabbit

Full member
Učlanjen(a)
07.07.2007.
Broj reagovanja
0
Ja to radim s R.H. amadou,navodno prirodnim,bem li ga šta to nači.To je valjda neka gljiva,skupa ko vrag.A i ovo R.H. nemam pojma šta je.Poslje ribe na muvi,prvo je operem,muvu,onda stisnem u amadou ,upija vodu extra.Onda je raspušem štapom i onda uzmem Scierin - u neku špeciju i poprskam je da bi bolje plovila.Ta se pizdarija zove Hi-Ride i extra mi se pokazala za CDC muve.Ovo što prof koristi,ova prašina je dobra,to je zapravo silika gel,koji možete naći sa svakim parom cipela,jer kupi vlagu.Ja ga ne volim jer ostavlja trag oko muve

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
RH je Rudi Heger - jedan od najvećih prodavaca i distributera FF pribora u Evropi http://www.rudi-heger.de/

rabbit

Full member
Učlanjen(a)
07.07.2007.
Broj reagovanja
0
Jel on u Nemačkoj ili Austriji?Otišao bih mu u posjetu,ima zanimljivih stvari.Možda nađem i T3

becko

Full member
Učlanjen(a)
07.11.2006.
Broj reagovanja
26
Od jednog poznatog musicara koga vrlo cenim sam dobio savet - guz papir , ali nikad nisam probao mada ga uvek imam negde u prsluku :eek:

pedjabg

Hero member
Učlanjen(a)
31.05.2007.
Broj reagovanja
5
:D Pa jel' se zapiras vodom?  :D
Izvini, nisam mogao da odolim. Ali tako si se namestio postom. Procitaj ga ponovo, bez pozivanja na prethodni.  :D

becko

Full member
Učlanjen(a)
07.11.2006.
Broj reagovanja
26
Pa naravno da se zapiram :-X  sta bi drugo pored tolike vode!

becko

Full member
Učlanjen(a)
07.11.2006.
Broj reagovanja
26
Ovo je mozda adekvatniji smiley :hammerhead:

rabbit

Full member
Učlanjen(a)
07.07.2007.
Broj reagovanja
0
Svaka vam čast :D :D :D I higijenske navike su našle svoje mjesto na ovom topicu.Extra,nema šta,puko sam od smijeha.Profo,CAR SI

Vrh Dno