Sredstvo za sušenje muva

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
:D

ja još uvek koristim majicu za sušenje muva  :D, a razmišljam da nešto za foru probam napraviti iz trulexa :D :D

rabbit

Full member
Učlanjen(a)
07.07.2007.
Broj reagovanja
0
Čisto sumnjam da boje upija od amadu-a.Koji ga moj prave onda kad je majica bolja a jeftinija.Propade im proizvodnja

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
pedjabg je napisao(la):
Od nekoga sam dobio odavno jednu plasticnu bocicu sa belim prahom ( ;)) za koji pretpostavljam da je stipsa u prahu (nisam isprobavao).
Ja sam nasao jednu zamenu za ovaj "komercijalni beli prah" (lol). Ne bih znao da objasnim sta je u pitanju - mozda bi Laki mogao?
Poklopac od bocice za sumece tablete sadrzi kuglice koje imaju namenu da odrze tablete suvim. Izmrvljene kuglice ove supstance imaju potpuno iste osobine kao i taj komercijalni beli prah.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
St.Igor je napisao(la):
Od jednog poznatog musicara koga vrlo cenim sam dobio savet - guz papir , ali nikad nisam probao mada ga uvek imam negde u prsluku :eek:

ovaj savaet od danas pa napred i ja cenim ;)  wc papir bas fino upija vodu, jednom stisneš  i muva suva ko iz kutijice da si ju vadio...
@St.Igor, fala  :tbumb:  :)

do danas sam susio muve majicom, duvanjem, mlaćenjem...budući da sam planirao  ostati (i ostao) ceo dan na vodi rekoh pre polaska "da ponesem i wc papir zlu netrebalo"  :D :hammer: onda sam se na vodi setio ovoga...prava stvar :tbumb:.  Kako se sam ne setih  :doh:

pedjabg

Hero member
Učlanjen(a)
31.05.2007.
Broj reagovanja
5
:D Eee, "nuzda zakon menja".
Posebno kad je velika.
I ko kaze da se samo lose stvari vezuju za sranje?!
Evo, doprinos srpskog musicarenja svetskom. Bar onoliki koliki je bio i u Elijanovo vreme.
Verujem, medjutim, da ce ostati isto tako misteriozan, nepriznat i neodgonetnut ako se sto pre ne patentira.  :hammer:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
pedjabg je napisao(la):
:D Eee, "nuzda zakon menja".
Posebno kad je velika.
I ko kaze da se samo lose stvari vezuju za sranje?!
Evo, doprinos srpskog musicarenja svetskom. Bar onoliki koliki je bio i u Elijanovo vreme.
Verujem, medjutim, da ce ostati isto tako misteriozan, nepriznat i neodgonetnut ako se sto pre ne patentira.  :hammer:

:D :D :hammer:

:tbumb:

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Nisam nikad nosio toalet papir u ribolov, jer imam drugačija rešenja za uprljano dupence. :asshohe: Ipak, dopada mi se ideja o ovakvom sušenju. Primitivna je, a ja volim primitivne stvari, prostotu i blud.  :gace:

zivojin.span

Junior member
Učlanjen(a)
26.05.2009.
Broj reagovanja
0
Evo jedne standardne a ne skupe stvarčice.
U svakoj trgovini PC-ija kupite ubrus i sprej za brisanje TFT monitora. Ubrus pocepajte po šavu za jedno brisanje, presavijte na 4 dela i posečite svaki drugi šav . Ostaće vam 8 ugaonih delova.Njih povežite jačim koncem u gornji desni-levi ugao, tako da vam uvek otvor dve stranice bude spolja.
Dobili ste 8 upijača savršenih karakteristika,koji u sekundi upijaju vodu sa mušice.Možete odmah da je ponovo naprskate sprejem  ili namažete pastom.
Kao nova. ;)

zivojin.span

Junior member
Učlanjen(a)
26.05.2009.
Broj reagovanja
0
Ili drugi način
"Ponesite mali akumulator12 v u prslučetu(na leđima. U deasno uvo uključite 1. slušalicu mobilnog . Iz levog 2.slušalicu.Prvi kraj konektujte za akumulator  a drugi za mušicu. Sa mobilnog pustite VRUĆ VETAR"

zivojin.span

Junior member
Učlanjen(a)
26.05.2009.
Broj reagovanja
0
Koliko ljudi toliko ćudi. Namera je časna , niko nije pomenuo toalet ,već,  papir za TFT monitore za kompjutere.
Nema mesta daljim komentarima.

zivojin.span

Junior member
Učlanjen(a)
26.05.2009.
Broj reagovanja
0
Hvala šumadinac na iskustvu. U pravu si , šala nije uspela , nema ljutnje . Pređimo na ozbiljnijim stvarima.Ovo sa trakom za TFT, monitore je stvarno dobra stvar.Sada važi taj način sušenja iako imam vision sprej ,on traži više od minuta delovanja, a trakica deluje na tulara, lojno pero i dr,  trenutno.

HITNA

Senior member
Učlanjen(a)
04.12.2005.
Broj reagovanja
0
Pozdrav

Probajte otici do prvoga majstora sto prave otvore ( pvc prozore...) i nek vam daju MOLEKULARA sitne kuglice sto kupe vlagu u vakum prozorskim staklima ,ubacite u neku plasticnu bocicu (koja mora biti uvjek  zatvorena ) ubacite muhu u bocicu to je to.......

Vrh Dno