Šta kaže Orvis?

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Probao sam Superfine One Ounce 6'6" #2 a jace nisam imao prilike. Takodje nisam imao prilike da probam ZG, ali T3 i to iskljucivo 8'4" #3 je fantastican stap. Naravno pricam o mid flex 6.5 stapu po Orvisovim oznakama. Da mi je dokopati se jednog takvog ovde.....

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Gregore, pobratime! Vidim da si ozbiljan musicar. 100 dana je mnogo. Takvom musicaru na hladnim slovenackim rekama potreban je kvalitetan kombinezon, stap, cekrk, konac i sve ostalo. Po tvom ukusu i izboru. Ako toliko cesto musicaris, onda znas i pribor da odaberes. Zbog cega mislis da nisam u pravu?

sumadinac

Hero member
Učlanjen(a)
30.01.2006.
Broj reagovanja
105
100 dana je mnogo, znaci da od juna do septembra ides skoro svaki dan na vodu!

oldsurehand

Full member
Učlanjen(a)
10.01.2006.
Broj reagovanja
368
Evo linka sa snizenim cenama. Gregore, tacno je da su blankovi skoro menjani, ali ce ih Orvis izgleda ponovo menjati za 2007. Nije mi jasno zasto su uopste menjali staru seriju sa sivim "natural" blankovima. Tipicno za sve velike kompanije koje su u trci...

http://www.madriveroutfitters.com/store/prod-product_view.cfm?StartRow=1&CategoryPTR=137&ProductID=3258&NumberOfEntries=30

Gregor

Junior member
Učlanjen(a)
01.05.2006.
Broj reagovanja
0
Nisi u pravo oko ovoga oko Montane... Svaka rjeka ima svoje specifike.

Inace da - lovim skoro svaki dan. Imam kuču 10 metara kraj jedne najlepših rjeka...
Sumadinac kod nas je glavna musicarska sezona od aprila do kraja oktobra, a često idem na vodu i u martu i novembru, a nekoliko puta i tokom zime, jer imamo par revira koji su otvoreni kroz cjelu godinu...

Surehand ne znam koliko je to tačno, jer sam odmah što sam pročitao tvoj tekst oko Superfine kontaktirao Orvis i oni rekli da Superfine ostaje.

Inace - provjeri da li su mozda ti znizeni modeli bas oni pravljeni na starijima, sivim blankovima? Ako je to tako onda moram da pazarim :)

sumadinac

Hero member
Učlanjen(a)
30.01.2006.
Broj reagovanja
105
Gregore izvini onda, i meni su reke najdalje 20km od kuce pa opet ne mogu sebi da obezbedim 100 dana na vodi! Svaka cast, rado bih se menjao sa tobom.

sumadinac

Hero member
Učlanjen(a)
30.01.2006.
Broj reagovanja
105
Gregore izvini onda, i meni su reke najdalje 20km od kuce pa opet ne mogu sebi da obezbedim 100 dana na vodi! Svaka cast, rado bih se menjao sa tobom.

m.org

Newbie
Učlanjen(a)
16.12.2009.
Broj reagovanja
0
Mix, legendo, u pravu si. Da ti kazem nesto, Orvis ti ne bi pristajao, kao ni Sage i te druge drndadzije, najbolje da nabavis kakav-takav trodelac 8,5/#5 i da ga nakalemis, potpis Mixmaster obavezno! BISTRO!

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
202
Ja ne znam sta je ovo, na ovom forumu su ljudi optereceni Mixmasterom, covek vise nije na forumu, banovan je...
Tema oko tog dogadjaja je zatvorena, imao sam i ja sta dakazem na tu temu ali sam zakasnio

m.org

Newbie
Učlanjen(a)
16.12.2009.
Broj reagovanja
0
Postovani g. Strasni,
Moram da Vam se obratim, ovako. Ja sam danas prvi put pregledao poneku temu na ovom sajtu, siguran sam da je veoma zanimljivo i, pre svega, poucno ono sto objasnjava g. Mixmaster. Ja njega niti poznajem niti me interesuje da li je on banovan ili bilo-sta-drugo. Nemate ikakve potrebe da dajete takav ton, koji nije bas prijatan, bez obzira sto i Vas ne poznajem, koliko ni g. Mix-a.
Sve u svemu, izgleda da nije bas uputno komunicirati sa ribolovcima na ovom sajtu...
Zbogom.

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
202
Nije mi bila namera da bilo koga uvredim niti sam to ikada uradio na ovom forumu, jednostavno na ovu temu je pisano pre vise od tri godine i mnogo se stvari izdesavalo od tad

m.org - dobrodosao si na forum i nikakva predubedjenja ne trebas da imas u vezi ovog foruma a ocigledno da je tako. Videcec vremenom da si ovde dobrodosao u svakom smislu  :tbumb:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
@m.org, dobro došao na forum i samo opušteno  ;)

A šta kaže Orvis? Ne znam a i briga me  :D ;) jer ne koristim njihov pribor (za sada). Znam da su jedni od vrhumskih proizvođača ali šta ja imam od toga  :blush: nisu za moj đep.

ninomakota

Newbie
Učlanjen(a)
30.12.2009.
Broj reagovanja
0
Imam Orvisov stap Helios koji sam kupio prije mozda 6 mjeseci, kad sam kupio sebi jedan kupim i starom i bratu po jedan tako da svi imamo po jedan. da nebi bilo kad odemo na pecanje eh ti imas bolji stap pa si vise ribe uhvatio ribarske price.

najlaksi stap ikad ma nemam nista da kazem protiv ovog stapa. ko ima para nece se pokajati.

http://www.orvis.com/store/product.aspx?pf_id=29C8&dir_id=758&group_id=759&cat_id=14457&subcat_id=14458

ramplinstinski

Senior member
Učlanjen(a)
11.10.2009.
Broj reagovanja
1
Posedujem jedan njihov stap, Orvis silver label 6# tip flex 9 ft. - proveren i pouzdan stap. A blank mu je pravo "mastan"  :tbumb:

Vrh Dno