dax94
Junior member
Kupujem novi stap za musicarenje, klase 3 ili 4 duzine 7'6ft-8'6fl, pa mi je potrebna pomoc oko odabira... Cena oko 150e. Ross fc, Vison 3zone/nite, Sage launch(ispod ruke), Greys GRXi, ili ...(vas predlog)?
dax94 je napisao(la):Kupujem novi stap za musicarenje, klase 3 ili 4 duzine 7'6ft-8'6fl, pa mi je potrebna pomoc oko odabira... Cena oko 150e. Ross fc, Vison 3zone/nite, Sage launch(ispod ruke), Greys GRXi, ili ...(vas predlog)?
dax94 je napisao(la):Kupujem novi stap za musicarenje, klase 3 ili 4 duzine 7'6ft-8'6fl, pa mi je potrebna pomoc oko odabira... Cena oko 150e. Ross fc, Vison 3zone/nite, Sage launch(ispod ruke), Greys GRXi, ili ...(vas predlog)?
Ajmo prijatelju iz pocetka, sta se tebi svidja, sta tvoj prijatelj ima i sta nebih uzeo od GT4 nize, tj. svidjaju ti se i trojka i cetvorka GTrabbit je napisao(la):MOj drug(?) Vlada ima Ross i kuka ko da ga deru.Meni se lično ta trojka sviđa.A sviđaju mi se i trojka i četvorka Vision GT4.Razlika je mala.Samo je Vision,men' se čini,50€ skuplji.I ništa ispod GT4 od te firme ne bih uzeo,ni slučajno.
simpson H je napisao(la):P.S. Ne slusaj rabbita jer on ni sebi ne ume da odabere stap, pa onda mora stalno da cima i konsultuje druge. On prvo mora da se opece da bi na kraju shvatio sta je uradio![]()
ledukri je napisao(la):Stapovi ne treba da se mere cenom da bi bili u klasi. Moze neki jeftiniji stap da bude bolji od skupljeg