Sta kupiti?

dax94

Junior member
Učlanjen(a)
30.07.2009.
Broj reagovanja
0
Kupujem novi stap za musicarenje, klase 3 ili 4 duzine 7'6ft-8'6fl, pa mi je potrebna pomoc oko odabira... Cena oko 150e. Ross fc, Vison 3zone/nite, Sage launch(ispod ruke), Greys GRXi, ili ...(vas predlog)?

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
dax94 je napisao(la):
Kupujem novi stap za musicarenje, klase 3 ili 4 duzine 7'6ft-8'6fl, pa mi je potrebna pomoc oko odabira... Cena oko 150e. Ross fc, Vison 3zone/nite, Sage launch(ispod ruke), Greys GRXi, ili ...(vas predlog)?

Možda bi ti bio najmudriji odabir Ross FC...i ostali so vrlo dobri ali mislim da bi Ross bio pravi odabir. Neka još ko šta napiše pa odluči.
Možda bi Simpson mogao više tu da kaže jer se razume mnogo više u sam pribor jer je mnogo toga probao.

ledukri

Senior member
Učlanjen(a)
02.07.2009.
Broj reagovanja
0
Greys je dobar, a i ovaj Vision Nite je odlican

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
dax94 je napisao(la):

Ross FC kosta 12.000 din sto je oko 130e

ekoljuba

Full member
Učlanjen(a)
16.08.2007.
Broj reagovanja
0
Ross!!! Od skora i ja posedujem jedan #8 i extra sam zadovoljan!!! Super akcija, lepo se zabacuje. Imas dozivotnu garanciju, koja se lako ostvaruje u slucaju ostecenja. Ali ni vision nije los. Imam i lunch iskreno vise mi se svidja ross!

rabbit

Full member
Učlanjen(a)
07.07.2007.
Broj reagovanja
0
MOj drug(?) Vlada ima Ross i kuka ko da ga deru.Meni se lično ta trojka sviđa.A sviđaju mi se i trojka i četvorka Vision GT4.Razlika je mala.Samo je Vision,men' se čini,50€ skuplji.I ništa ispod GT4 od te firme ne bih uzeo,ni slučajno.

shomi

Senior member
Učlanjen(a)
29.08.2006.
Broj reagovanja
0
rabbit je napisao(la):
MOj drug(?) Vlada ima Ross i kuka ko da ga deru.Meni se lično ta trojka sviđa.A sviđaju mi se i trojka i četvorka Vision GT4.Razlika je mala.Samo je Vision,men' se čini,50€ skuplji.I ništa ispod GT4 od te firme ne bih uzeo,ni slučajno.
      Ajmo prijatelju iz pocetka, sta se tebi svidja, sta tvoj prijatelj ima i sta nebih uzeo od GT4 nize, tj. svidjaju ti se i trojka i cetvorka GT

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
Ne znam odakle si ali ako mozes poseti Bg i NS pa vidi sta ti je vise po ukusu. Mozda i Djole iz Nisa ima nesto.....
Glavno je da ne brines jer neces da se zajebes ni u kom slucaju..........sve sto ti je pomenutno je u najmanju ruku dobro...........ono poznato "nema vise losih stapova''......

dax94

Junior member
Učlanjen(a)
30.07.2009.
Broj reagovanja
0
tnx, ovo je jos aktuelno za savete. Dobro bi doslo da neko iznese svoja iskustva sa ovim stapovima(ako ih ima). Nisam u prilici da probam stapove.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Brate, dobio si preporuke nekih clanova a trazis da se izjasni ceo forum? Uzmi sta se tebi svidi ni sa jednim od pomenutih stapova neces imati problema. Vision Nite je naslednih modela 3Zone, Greys mi se ne svidja ni jedan model, a meni se cini kao najbolje resenje "Sage Launch (ispod ruke)" ako ga dobijas za recimo 80e!!!! Onda nema sta da razmisljas jer ni jedan od pomenutih stapova nema sanse da se meri sa njim jer nisu ista cenovna klasa.

P.S. Ne slusaj rabbita jer on ni sebi ne ume da odabere stap, pa onda mora stalno da cima i konsultuje druge. On prvo mora da se opece da bi na kraju shvatio sta je uradio :hammer:

rabbit

Full member
Učlanjen(a)
07.07.2007.
Broj reagovanja
0
simpson H je napisao(la):
P.S. Ne slusaj rabbita jer on ni sebi ne ume da odabere stap, pa onda mora stalno da cima i konsultuje druge. On prvo mora da se opece da bi na kraju shvatio sta je uradio :hammer:
:tbumb:

ledukri

Senior member
Učlanjen(a)
02.07.2009.
Broj reagovanja
0
Stapovi ne treba da se mere cenom da bi bili u klasi. Moze neki jeftiniji stap da bude bolji od skupljeg

Vrh Dno