Sta mislite o ovom drzacu meredova?!

Geneva

Senior member
Učlanjen(a)
25.09.2012.
Broj reagovanja
0
Nasao sam veoma prostu stvar za napraviti , a moze lepo da sluzi.
Vasa misljenja?!
:D

12a0311.1.jpg

4209_0.jpg

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
drska meredova je na malo nezgodnom mestu  :-\ i svasta moze da se dogodi ako se ne vodi racuna  :blush:
nema nista bez klasicnog magneta , po meni nije dobro resenje  :nowink:

eko

Hero member
Učlanjen(a)
19.02.2009.
Broj reagovanja
97
Zanimljivo, ali iskreno meni bi smetalo.

Xfactor

Senior member
Učlanjen(a)
09.08.2010.
Broj reagovanja
0
Kad vec hoces da ga drzis ovde, nista se ne muci da pravis nesto ovako, samo stisnes dupe  :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
269
Od skoro sam vlasnik magneta (Scierra) i preporodio sam se!
Do tada sam muke mučio sa meredovom,a sada ga "objesim" na leđa,drška na dole i milina!
Ovaj držač mi izgleda nepraktično jer drška pokriva dobar dio leđa i to baš gdje se najviše savijaju,možda griješim ali meni ovo ne obećava.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
ja sam tvrdoglavo zaboravljao kupiti taj magnet godinama a hteo sam to uraditi odavno, I do tada sam manje vise nosio meredov tako sto sam ga ko na slici zapasao ali samo o opasac kombinezona I malo ukrivo...radilo je I to ok...ali  :blush: dodijalo mi, I konacno kada sam narucio ovaj http://www.ebay.co.uk/itm/SF-Exclusive-Fly-Fishing-Landing-Net-Magnetic-Net-Release-Net-Clip-Holder-NEW-/121177387046?pt=UK_SportingGoods_FishingAcces_RL&hash=item1c36bc3026 preporodio sam se. Svega par evra me je kosto, narucio ga direktno iz kine I bez postnine  :D fantazija....posle samo jednog izlaska sam se pitao sta sam samo cekao toliko  :doh:

Geneva

Senior member
Učlanjen(a)
25.09.2012.
Broj reagovanja
0
sebastian je napisao(la):
ja sam tvrdoglavo zaboravljao kupiti taj magnet godinama a hteo sam to uraditi odavno, I do tada sam manje vise nosio meredov tako sto sam ga ko na slici zapasao ali samo o opasac kombinezona I malo ukrivo...radilo je I to ok...ali  :blush: dodijalo mi, I konacno kada sam narucio ovaj http://www.ebay.co.uk/itm/SF-Exclusive-Fly-Fishing-Landing-Net-Magnetic-Net-Release-Net-Clip-Holder-NEW-/121177387046?pt=UK_SportingGoods_FishingAcces_RL&hash=item1c36bc3026 preporodio sam se. Svega par evra me je kosto, narucio ga direktno iz kine I bez postnine  :D fantazija....posle samo jednog izlaska sam se pitao sta sam samo cekao toliko  :doh:

Koji kinezi su u pitanju?
Ja narucujem na dx.com, nema carine i poreza bilo koje vrste, niti placanja posiljke :D
Ako je paket preko dozvoljenog limita, oni napisu da je poklon i sve stize za dz :D

Daj link ako imas neke druge kineze :D

P.s. ima i dhgate.com
Povoljni za sve

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
ma ja nisam platio nista ni postninu ni carinu .... samo robu tih par evra

eko

Hero member
Učlanjen(a)
19.02.2009.
Broj reagovanja
97
Geneva, kako ide porudzbina sa ovih sajtova?
Kako se vrsi placanje?

Geneva

Senior member
Učlanjen(a)
25.09.2012.
Broj reagovanja
0
Placas u napred, preko kartice.
sve provereno stize, narucivao sam vec.

Vrh Dno