Šta nudi Srbija mušičarima u budućnosti

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Rančiću, dobro razmišljaš. Nisam ni mislio da si ti "Kurta" i drago mi je da to dokazuješ. Tvoja priča je mudra i hvala ti za ovoliki reply. :tbumb:

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
dare je napisao(la):
gringo je napisao(la):
Dakle za pocetak moramo da pocnemo od edukacije (molim vas proverite znaceneje reci edukacija jer je u anketi utvrdjeno da vise od 99% Srba nezna pravo znacenje ove reci)
Covece, jesi li ti ovo namerno ili kroz zezanje napisao...
Molim te procitaj ponovo post i ovo tvoje 99% pa vidi koliko si nam pljunuo u facu....
1 % verovatno i sebe ubrajas u taj  1% a mi ovde na sajtu pored tebe obicni linguri
-MOLIM TE PROCITAJ STA SI NAPRAVIO- :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh:

Dare ne vidim kako sam pljunuo bilo kom u lice. Lepo sam zamolio da ljudi provere ako nisu sigurni u znacenje reci.
Ovo sa 99% nisam ja smislio vec je to cinjenica ozbilje ankete koja je tumacena u emisiji Kljuc na Rts-u. Ako nekog vredja statisticki podatak to je njegov problem. Moja namera je bila da oni koji poznaju znacenje reci edukacija shvate smisao onog sto sam rekao a da one koji ne znaju ili nisu sigurni navedem da provere ili nauce nesto novo.

Rancic

Hero member
Učlanjen(a)
26.09.2008.
Broj reagovanja
1
  Микс, све је ок, разумемо се.
  Ја само хоћу да мало овим ништацима "горе" потпалимо буљу. Треба  10 000 потписа да се кандидујеш за председника државе, 'ајде ми риболовци да напишемо писмо влади да тражимо строго и стриктно поштовање закона о водама, заштити околине, риболову и све то  лепо подупремо са
једно 100 000 потписа, а можда и више. Па само Панчево и  Бор има да скупе 70 000 потписа. Да им дамо мало по гасу, макар да их нервирамо, ако ништа више. Најгора варијанта је да не таласамо. По обичају има да се  убаци још неко - зелени, Гринпис, сачувајмо Дунав, спасимо китове, комарце, жмарце и шта знам кога још.
  Једног дана ће и некоме од овиг "горе" да се досади и има да каже:
  "Дај, бре, скините ми оне лудаке с' курца, јебало их пецање. Дојадише".
  Тада ће нешто и да буде. Не јебе леп, него досадан.
  Одо' да читам шта сте ових дана пецали.
  Бистро

Vrh Dno