Šta nudi Srbija mušičarima u budućnosti

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
MixMaster wrote:
Da li vi vidite Srbiju u buducnosti kao bogatu pastrmskim i lipljenskim rekama? Alo?

Alo! Naravno da vidim, uopste nema potrebe da bude kao Ribnik ili neke od ekskluzivnih Bosanskih reka, na takvim rekama mogu da pozavide mnoge musicarski razvijene zemlje. I da moze da bude odlicno,... moze!
Ali zapamti nikad nece moci da bude dobro, ako saboteri poput tebe pricaju na sav glas kontra...
U tom smeru treba svi da rade, svi kojima je stalo...

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Dobro, da ne bih bas ja ispao saboter(!?), naravno da cu se zalagati da bude sto vise salmonidnih musicarskih terena u Srbiji. Ucinicu sve sto je u mojoj moci da nase planinske reke postanu musicarski centri. Ne verujem da ce uspeti, ali pridruzicu se ili zapoceti svaku akciju u tom smeru.
E sad, to ne znaci da cu se iskljucivo truditi da unapredjujem planinske revire. Naprotiv, neka u prvim redovima budu oni kojima to jos nije dosadilo. Ja im necu smetati. Samo cu pomoci. Moje ideje da se unapredi nas sport u Srbiji vise nisu usmerene na skromne planinske potocice. Ja bih razradjivao nesto atraktivnije i brojnije polu-nizijske revire, koji bi ubrzo primamili i najokorelije salmonidase. Nisam ja rekao da Srbija uopste nema pastrmske vode. Nasa zemlja ima od svega po malo. To treba iskoristiti, a ne prevideti.
A ova vasa podela po regionima je fenomenalna! U upravnom odboru MFSa i treba da bude podjednak broj predstavnika iz svih regiona koje je nabrojao Sale. Neka budu po dva sa severa, dva sa zapada, dva sa istoka i dva sa juga. Pokrijmo celu drzavu! A?

eurofish

Senior member
Učlanjen(a)
01.10.2006.
Broj reagovanja
0
mixe nije to "nasa" podela po regionima , mada ne znam ko smo to mi, nego je to tako otvori blic pa vidi imas tu istu podelu, to je brate tako

forelle

Junior member
Učlanjen(a)
19.11.2006.
Broj reagovanja
0
Evo da i ja jednom pohvalim Mixa, na dobrom je putu - ako vecina zeli salmonide, barem ne sabotira!

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Uh, ne volim kad me neko hvali. Volim to sam da radim. O kakvoj sabotazi je rec? Ako neko otkrije da su ljubitelji salmonida u Srbiji hendikepirani, to nije saboter. Taj je samo mudar i poznaje vode svoje zemlje i nas sport. Ne kazem ja da su u Srbiji uslovi za musicarenje salmonida skromni zato sto ne znam o cemu pricam, vec naprotiv, kao veliki ljubitelj musicarenja pastrmskih riba, koji je obisao i analizirao veliki broj "cuvenih" pastrmskih terena Srbije. O rekama i ulovima pastrmki cu tek da pisem. Pisite i vi. Tek tad cete iz mojih, a i vlastitih tekstova mozda otkriti kako je tesko biti pastrmkas ili, jos teze, lipljenas, u Srbiji.

sumadinac

Hero member
Učlanjen(a)
30.01.2006.
Broj reagovanja
105
Daj Mixe bre, opet tupis bezveze. Ja nikad nisam bio na nekoj od reka iz vaseg okruzenja tako da ne mogu da pricam o tome, ali bih te molio da ne pricas nista od salmonidnim vodama na kojima nikad nisi bio. Bio si na Rzavu i to na onih 500m revira i to je to, dalje nemas pojma kako izgleda, zatim na Studenici ne verujem da si bio, tako isto i na Moravici, Nosnici, Grabovici.... Sale moze da prica kakvi su potencijali jer je covek bio. Zatim ne znam koliko puta si bio na Drini. Sve ostalo da se zanemari, da se sacuva Drina par godina, eventualno poribi, bio bi to najveci musicarski revir u Evropi. Nemoj pogresno da me razumes, ali stvarno ne znam sta hoces da kazes, sa tim da "Srbija nema potencijalas"?

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Sta li mi nabraja ovaj Sumadinac? Nosnica, Grabovnica... Je l' se on to sali sa mnom? U svakom postu nabraja recice koje su na 20 km od njegove kuce. Nema pojma decko. Evo malo nabrajanja: Mlava, Resava, C.Timok, Grza, Crnica, Visocica, Temska, Jerma, Vlasina, Bozicka reka, Lisinska reka, Gradska, Kozaracka reka, Dragovistica, Pcinja, Toplica, Josanicka reka, Veliki Rzav, Dojkinacka reka, Jelovicka reka, Toplodolska reka, Trgoviski Timok, Radovanska reka, Zlotska reka, Ibar, Koritnicka reka... Ako ovako nastavim zabolece me glava. Ovo je jedan deo pastrmskih reka Srbije koje sam obilazio i dobro upoznao. Ostale sam upoznavao preko prica. Ako na nekoj nisam bio, to je zato sto su skromne. Ako je neko musicario na vecem boju reka, pitacemo njega za savet.
Ej, ovo nabrajanje reka je odlicna stvar! Razapnite kartu Srbije i pokusajte da nadjete sve ove reke. U stvari potoke, jer u ozbiljnim zemljama sve ovo se naziva potocima!

sumadinac

Hero member
Učlanjen(a)
30.01.2006.
Broj reagovanja
105
MixMaster wrote:
Sta li mi nabraja ovaj Sumadinac? Nosnica, Grabovnica... Je l' se on to sali sa mnom? U svakom postu nabraja recice koje su na 20 km od njegove kuce. Nema pojma decko.

Ti definitivno imas neki problem, ako je nesto konkretno kazi lepo doci cu u Nis pa mi ko covek objasni. Ponizavas mnogo, ja sam tebe ponizavao jer sam imao razloga. Ti ovde nemas nikakav povod da me provociras, a ja to ne volim.

MixMaster wrote:
Nema pojma decko.

Sta ti ovo znaci! Objasni mi da ne dolazim u Nis da mi objasnjavas u cetiri oka. A to vrlo lako moze da se desi, jer imam kratak fitilj. Ne znam sta pokusavas sa ovim, do duse to ti jedino i preostaje, da me bijes ne mozes jaci sam. Ne znam sta da ti kazem.

Druga stvar, bio si na onih 500m Rzava i to je sve. I ti sad sudis o ovoj reci kao da si ti veliki poznavalac. Daj ne sviraj majke ti. Je si li me koji put video da komentarisem o nekoj reci iz tvoje okoline. Pricas o Drini a bio si par puta....BRUKA. Necu da komentarisem sa tobom vise, ovo je kraj!

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Mnogo te pogadja ovo. Vrati se na svoj pretposlednji post i procitaces "Daj Mixe bre, opet tupis bezveze". Ja sam pomislio da mogu i ja malo da spustim nivo. Sta je tu lepse od "Nema pojma decko"?
Zao mi je sto je Sumadinac ovako kratko-fitiljast. Nekako pripadnici drugacijih skola musicarenja od moje imaju kratak fitilj i pocinju cak i da prete nekakvom fizickom snagom, kad im se ne dopadnu moja ucenja i argumenti. Jedan clan foruma mi je vec napisao da je jaci, lepsi i mladji od mene, a sada i Sumadinac garantuje svoje fizicke prednosti. Da li ja treba da odgovorim na to? Pravicu se opet da to nisam ni procitao, jer znam da je to zezanje. U musicarenju ima puno zabluda, pametnjakovica, ogovaranja, raznorodnosti, budala, nakaza, lepotana, ali fizickog nadmetanja nikad nije bilo. Nece ga ni biti.
Voleo bih da Sumadinac dodje u Nis. Svasta mi pise ovde, ali bio bi mi veoma drag gost. Lepo bi se proveo u ovom velikom musicarskom centru i upoznao gomilu musicara razlicitih shvatanja. Bio bi moj specijalni gost. Ovde uvek ima musicarskih akcija i desavanja. Spavao bi u mojoj kuci u sobi sa akvarijumom punim jednodnevki, krznokrilaca i kamenjarki. Mozda bi ga probudilo rojenje jednodnevki ili bi velika kamenjarka pokusala da polozi jaja u njegova usta. Salim se. U mom drustvu bi mnogo naucio, kako o musicarenju, tako i o mom, za njega cudnom, pristupu ovom sportu. Treba da dodje. Razgovaracemo u cetiri oka, ali cemo ici i kod Lakija, koji je u bolnici. Eto jos jednog razloga da dodje. Tu su i konci za tela musica u svim nijansama koje je trazio i Musicarska Sekcija na koju ce da dodje. To su treci i cetvrti razlog. U stvari, ja ga od ovog trenutka ocekujem. Raspremam krevet i ukljucujem grejalicu. Sumadinac, ti ionako nemas pametnija posla. Dodji ovamo na dva- tri dana i obavezno ponesi stap!

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Ma dodji ti u Nis, a da li je frka i sta cemo da radimo, videcemo. Radicemo ono sto ti kazes. Box, K1, Ultimate, Kung Fu, Break Dance, Twist, Pljuvanje u dalj, Flycasting, Flyfishin', Anal Sex, Bizzare, Cock Sucking, Sumo... Izaberi!
Cekaj, a sta ono bese tema ovde? A, musicarenje i njena buducnost u Srbiji. Izgleda da ta tema nije dovoljno interesantna pa smo morali da napravimo mali break za ove zajebancije.
U nedelju cemo se, ako Bog da, u Cacku (Nis nije bio pogodan, jer je daleko) okupiti svi mi kojima je stalo do buducnosti musicarenja u Srbiji. Nadam se da se nece okupiti samo podobni i slicni, vec i raznorodni musicari, kakvima Srbija obiluje. Neka MFS omoguci svim musicarima Srbije da svoje interese ostvaruju preko nje.
Samo ne znam da li da se spremam za ultimate fighting, posto ce valjda doci i robustni Sumadinac ili za dogovore oko buducnosti MFS-a. (zezam se, ali nekako ne umem da ubacim ove coveculjke u postove)

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
neda ni se vise umesavati u ovakve dijaloge ali posto Mix nije uspeo ubaciti coveculjke ja cu pokusati :hammer: :hammer: :lol:

PS.
Mix, ti lepo spremi govor a za svaki slucaj neka se nađe i utaka pod pazduhom i jedna zolja na leđima :lol: pa sretno! ;-) :hammer: :hammer: :hammer:

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Za pocetak poceo sam da slusam stari disko klasik, "Kung Fu Fighting"! Ooooo, Oooooo, Everybody wants kung-fu fighting...

Vrh Dno