stap za 350e

stap za350e

• sage

Glasovi: 16 53,3%
  • orvis

Glasovi: 9 30,0%
  • hardy

Glasovi: 5 16,7%
  • vision

Glasovi: 0 0,0%

• Ukupno glasača
    30
  • Anketa je zatvorena .

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Pex prodaje jedan leeeeep štapić,naravno SAGE!!! :tbumb:

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Evo sta http://www.taimen.com/lan/cou/product/sage-zxl_3842/91373  :) :D :whistle:

saleja

Senior member
Učlanjen(a)
14.07.2010.
Broj reagovanja
3
Brale kupi neki staklenac (fiberglass) kvalitetan i uzivaj....  u pastrmskom i klenovskom ribolovu bolje da koristis koc za paradajz no loop a pogotovu sage... to su motke namenjene ogromnom vodama i jos vecim ribama ... brze i u najbolju ruku srednje akcije i glavni krivac sto bacanje domacih musicara lici na teranje musica a da ne pricam da lice na stapove za skijanje.... Staklenac druze ostace ti kusur... 7 ili 8fita 3ili4 tezine  kanapa ... 

Zasto stakleni i:

Zato sto ima dusu, od tebe ce napraviti boljeg bacaca. prezivece svo tvoje neznanje i trajace celi zivot. A da ne spominjem osecaj ribe na njemu za razliku od koceva gore navedenih... Ako si slab u ruke pa ti treba grafit Winston, rst, orvis, t&t i scott su stapovi za musicarenje...

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Ma čika Simpson je rekao lepo meni...tj.odgovorio na moj post vezan za shoping preko tajmena...cjenu"pravu sitnicu"  :)ako do sada nije pazario....džaba je krečio  :D
Samo mi se đasvi akcija, baš,baš...rešenje za široke narodne mase,nije preprodaja u pitanju, kupiš i rešiš se bede do kraja života  :tbumb: a i SAGE je SAGE  :) :nowink:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
istina, sada imaju super akciju u taimenu i stvarno kupiš regularno i nije nikakva prerodaja i šverc komerc

nickollica

Junior member
Učlanjen(a)
04.05.2007.
Broj reagovanja
1
saleja je napisao(la):
Brale kupi neki staklenac (fiberglass) kvalitetan i uzivaj....  u pastrmskom i klenovskom ribolovu bolje da koristis koc za paradajz no loop a pogotovu sage... to su motke namenjene ogromnom vodama i jos vecim ribama ... brze i u najbolju ruku srednje akcije i glavni krivac sto bacanje domacih musicara lici na teranje musica a da ne pricam da lice na stapove za skijanje.... Staklenac druze ostace ti kusur... 7 ili 8fita 3ili4 tezine  kanapa ... 

Zasto stakleni i:

Zato sto ima dusu, od tebe ce napraviti boljeg bacaca. prezivece svo tvoje neznanje i trajace celi zivot. A da ne spominjem osecaj ribe na njemu za razliku od koceva gore navedenih... Ako si slab u ruke pa ti treba grafit Winston, rst, orvis, t&t i scott su stapovi za musicarenje...

potpisujem!!

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
350e a verovatno i manje kosta sve na meni skupa od pribora sa pratecim opremom ,cizmama i plus 20e goriva za taj dan....e sad koga to interesuje..nikog naravno....za mene je 350e dati za stap nebuloza ili ti ludilo...ali kad bih mogao da biram verovatno bih kupio sage.....to samo zato sto od te firme nemam nista,od ostalih imam barem po nesto ali od sage nista :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:

Vrh Dno