stap za klena?!

Upyr

Newbie
Učlanjen(a)
20.03.2008.
Broj reagovanja
0
na forumu nisam nasao nista da bi provalio ove akcije musicarskih stapova?
kakav je onaj stap u formax-u abu garcia za klena.
inace bavim se samo varalicarenjem ali bi probao i ovu plemenitu vestinu pecanja,ali nista ne kapiram
pa ako mozete da objasnite,
hvala

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
Trebalo bi da je dobar za te pare i za početnika (meni se čak više svidja njegova akcija nego mog Cormorana), ima ga moj drugar. Samo obrati pažnju završna obrada im nije baš jača strana pa proberi malkice izmedju ponudjenih štapova. Inače u Formaxu u Novom Beogradu imaju sad 2 modela ABU mušičaraca, ne daj se prevariti reč je o identičnom štapu samo što je jedan lakiran u crvenkasto i uz njega ide tuba pa je samim tim oko 1000din skuplji. U principu možda ti i nije loše da odmah kupiš sa tubom pošto će ti sigurno zatrebati kada putuješ negde da ti se štap ne ošteti.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Upyr je napisao(la):
na forumu nisam nasao nista da bi provalio ove akcije musicarskih stapova?
kakav je onaj stap u formax-u abu garcia za klena.
inace bavim se samo varalicarenjem ali bi probao i ovu plemenitu vestinu pecanja,ali nista ne kapiram
pa ako mozete da objasnite,
hvala
Abu Diplomat, dužine 2.7m, AFTMA #5 je odličan izbor.

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
E da ne znam da li su proširili izbor, ali u Formaxu su bili neki plastični čekrci (mislim da se zovu  Viva) od 500din ne kupuj to ni slučajno.

pex

Junior member
Učlanjen(a)
23.03.2008.
Broj reagovanja
0
Nikada ne kupuj nista plasticno osim papuca ali i tada povedi racuna.... :yeswink:

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
Koristim Silstarov plastični čekrk, koji mi je stric pozajmio i mogu ti reći da završava posao. Ortak ima takodje plastični čekrk, mislim da je Konger(Robinson), ali je solidno uradjen. Tako da to sa plastičnim čekrkom za početnika može da bude sasvim OK iz 2 razloga. Plastični čekrk je lakši od metalnog, a pošto su obično jeftiniji štapovi malo teži taman se tu nadoknadjuje razlika u težini ova dva dela pribora. Drugo plastični čekrci su jefiniji što početniku može (i nemora) da znači, a mislim da kod nas u mušičarenju gde je prosečan ulov riba ispod 1kg plastični čekrk završava posao.

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
pex je napisao(la):
Nikada ne kupuj nista plasticno osim papuca ali i tada povedi racuna.... :yeswink:
Zasto?
Moj G2 super zavrsava posao. Jako sam zadovoljan!
gseries1.jpg

feanor

Senior member
Učlanjen(a)
31.01.2006.
Broj reagovanja
1
Ja pecam sa tim stapom i za mene kao pocetnika je dobar stap,(inace pecam samo klena)
Sto se cekrka viva tice i njega imam i nikako ga ne preporucujem.
Pozdrav!!!  :bye:

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
ja imam cormoran cekrk plasticni i ok je skroz a kosta 1500don

Vrh Dno