Tomy,sta ce nam preko wt 7 ?Kod mene konkretno stuke su ''gloce'' a bas retke one do 2 kg. To resava i klasa 5.
Jedino ako ti imas nesto opasno na umu :hmmmm: Npr. mladicu sam gledao kako izvlaci musicar ali na Drini strogo varlicar na
mladicu i cofa kao mamac. Koristio je stari Sportex zelene boje 80gr i bruka masinu. Mladica je bila 20 kg,a sta je radila i kakav
haos napravila da je bilo i kupanja

Tada sam shvatio da ne zelim ovu ribu da musicarim nikada u zivotu
Mislim na prave mladice a ne na ove male od 3-4kg sto redovno izlovljavaju.Za mene je FF sinonim za manje reke,a svaki jaci
pribor mi je hvatao prsinu . Velika Morava je Sizifovsko musicarenje ,sem mrene od koje ove sezone nema nista zbog vode.
Nikola druze, da li se isplati pazariti morski FF pribibor ''za nas'' ? Ozbiljne cene i ozbiljni materijali su u pitanju i u svakom
katalogu su odvojen pojam pribor za morski i slatkovodni ff
Mislim da neki ozbiljan stap i cekrk za slatkovodni ff uz maxi odrzavaje na moru se nama isplati
Pa Saleja jednom nije ni prao cekrk BATTENKILL L. Arbory,samo pecao na moru od jutra do mraka i NISTA priboru
Ima jako skup WINSTON #7 10' ,ni njega nije mazio posebno.
Morski ribolov ( iako volim potoke i ''zivu vodu'' ,IRONIJA ),me sve vise ''pritiska'' zadnje tri god. Tu neizvesnost non-stop,sta
moze da lupi je za neopisati. Saleja bio lenj da snimi udarce i zamaranja,svima bi godilo da gledamo,zasluzio je :bat:.
Pa moj ortak zamalo polomio kicmu jer mu na varalicu iznenada na 20m udarila lampuga ogromna,ima zapis na VHS.
JBG. da normalne okolnosti i plate u ovoj zemlji,pa sto da se nema jedan morski komplet.
Zasto ''morski'' komplet ne bi vrsio posao na vecim rekama,pa se lepo obezbedimo,''jednim udarcem ...''. Malo vise para ali...