Imam samo jos jedno pitanje, da li je dobar Vision eka 7’6’’ #3 za gradacAko ne žuriš možeš na forumu objaviti da kupuješ štap do tih para i siguran sam za 250€ naći ćeš izuzetan korišćen štap u savršenom stanju ja bih tako odradio jer cene u odnosu na nov znaju da budu i duplo povoljnije a za 250€ nemaš baš neki novi kod nas u ponudi ozbiljniji štap. Pogledaj malo i na fb grupu musicarska pijaca. Bistro.
Da li bi ste vi mogli da mi preporucite neku marku stapa za gradacDuzina 8.6 ili 9 i trojka je nesto najidealnije za gradac. Za suvu kao i za nimfu imas vise kontrole sa duzim stapom. Kratki stapovi su za bas male vode koje su obrasle. Gradac to realno nije toliko.
Uh, sinko, nemoj to pitanje. Biće krvi do kolena.Da li bi ste vi mogli da mi preporucite neku marku stapa za gradac
Stalno mi je na pameti ovakav odgovor, vazda ista pitanja, sazvakano milion puta a jos uplivalo kineza koliko ti srce zeli, pa jos ovih graditelja tusta i tma, pa emotivaca ala sage, orvis, scot, winston itd..a da ne pominjemo ciljani lov Gradackog lipljena, krkusa, dvoprugastih ili kalifornijskih sto utekose iz Pacetovom ribnjaka itd...Uh, sinko, nemoj to pitanje. Biće krvi do kolena.
Bolje malo iščitaj teme na forumu, možeš sastaviti enciklopedije o svakoj sitnici potrebnoj za ovu zajebanciju, a tako ozbiljnu stvar za uživanje.
E pa bas o tome i ja snevam i kazivamJa to onako iz duše. Na prvu.