Stega

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
Ako je neko dobre volje,da mi da predlog za neku stegu,cenovnog ranga do 40 eura...
Imao sam standardnu indijsku ali mi se polomio nosač stege,odnosno deo koji se zateže za sto...
Pa ujedno bih voleo da čujem i mišljenja da li je bolja opcija stega sa zatezačem,ili sa postoljem?

Gruja

Full member
Učlanjen(a)
08.09.2012.
Broj reagovanja
1
Postolje uvek! Kao sto vidis, zatezac ti se polomio na staroj sto znaci da slicna stvar moze da se desi i na sledecoj stegi ili da u boljem slucaju nastrada navoj sto je lose takodje! Pre je bilo kod Radeta dosta Ivinih stega tako do 40e medjutim sada ih Iva vise ne proizvodi. U svakom slucaju pogledaj u Time, ima finih sa postoljem.  :tbumb:

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
Panteru prikupi jos par evrica i kontaktiraj Ivu Pi ... NECES SE POKAJATI!!!

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
crni je napisao(la):
Panteru prikupi jos par evrica i kontaktiraj Ivu Pi ... NECES SE POKAJATI!!!
pa video sam kod Radeta jednu,mislim da je rad majstor Ive,nisam upućen,mislim da su to one od oko 4.000 rsd..

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Postolje je zakon!Druga dobra opcija da se čeljust rotiraju oko svoje ose pa sve ostalo_Ovu Ivinu imam sa drvenim psotoljem a na njemu imaj izbušene rupe za alat.Mnogo prosto a puno znači kada ti je nešto pri ruci.
Jedinu muku mučim sa udicama za strimere,ne mogu baš debele  :'(

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
tommylee je napisao(la):
Postolje je zakon!Druga dobra opcija da se čeljust rotiraju oko svoje ose pa sve ostalo_Ovu Ivinu imam sa drvenim psotoljem a na njemu imaj izbušene rupe za alat.Mnogo prosto a puno znači kada ti je nešto pri ruci.
Jedinu muku mučim sa udicama za strimere,ne mogu baš debele  :'(
Ova ima postolje,čini mi se da je drveno...za udice od #8 do #16 bi ja koristio,ništa više...

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
ovakvu stegu kao na linku sa metalnim postoljem koristim godinama i prezadovoljan sam . kada je budem menjao ponovo cu kupiti istu .

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
slobodno je kupi , neces se zajebati  :) postoji ista sa fiksiranjem na sto ali ja preporucujem postolje jer je mnogo lakse i prakticnije za upotrebu

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
Pa na fiksirajućoj mi puko držač,moram sa postolje oću-neću,da ne bi kupovao na 3-4 meseci stegu...
Zanima me koliko je teško postolje,jel nema mogućnost da se stega mrda,klizi...

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
dovoljno je tesko . sa donje strane je pluta , ne mrda bez obzira sta radis na stegi

Vrh Dno