Stega

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
sad sam tek procitao ... sto kupujes stegu zbog drzaca? napravi sam postolje od crnog lima.  debljine je 11mm a dimenzije 125x90

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
sasats je napisao(la):
sad sam tek procitao ... sto kupujes stegu zbog drzaca? napravi sam postolje od crnog lima.  debljine je 11mm a dimenzije 125x90
Ne kupujem stegu zbog držača,no zbog postolja,a i mislim da ova u odnosu na onu od 800-900 dinara- neuporediva... Ako me razumeš Sale?

Sreten

Newbie
Učlanjen(a)
27.11.2013.
Broj reagovanja
0
Pozdrav svima,
Posto sam skoro kod Radeta kupio poslednju Ivinu stegu pogledao sam i ovu za koju si stavio link. Stega je slabog kvaliteta (mislim na materijal) i celjusti ne nalezu dobro tako da udice manje od #12 tesko da ce moci da drzi cvrsto.
Ima ledna jeftinija (stavicu link) koja mi je delovala odlicno.
Inace, cuo sam da Iva radi sada samo stege po porudzbini, nece moci da se nadju ovako u prodaji jer je materijal znatno poskupeo i bice dosta skuplje nego do sada. Naravno da vrede za sve pare ali po kojoj ceni ce biti, tomcemo da vidimo.

Stavljam link stege koja mi je delovala dobro

Sreten

Newbie
Učlanjen(a)
27.11.2013.
Broj reagovanja
0
http://www.timeflyfishing.com/prodavnica/vises-vise-tools/tvdm-2-deluxe-multi-direction-vise

Sreten

Newbie
Učlanjen(a)
27.11.2013.
Broj reagovanja
0
Hehe, link je stavio Neca a ne ti i ova je ista cena cena kao ta ali je odlicna

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
Ne odgovara mi druže,neću stegu koja se šrafi za sto,no samo postolje dolazi u obzir,daj ti predlog,svaka reč je dobrodošla ;)

Mafke Fly

Full member
Učlanjen(a)
17.04.2014.
Broj reagovanja
1
Ja moju stegu iscupam iz postolja teskog metalnog i dodam drzac od stare indijske,ali kada  odlazim npr. u tazbinu na par dana da se odmorim. Znaci drzac mi je  za ''teren'' i porucujem svima da  koriste kombinaciju,naravno  po potrebi (putovanja na duze itd. ).

Sreten

Newbie
Učlanjen(a)
27.11.2013.
Broj reagovanja
0
Evo kako sam ja to resio. Kad treba da bude mobilna, iscupam je odavde i stavim obicnu stegu za sto.

Prilozi

• image.jpg
    image.jpg
    238,1 KB · Pregleda: 248

Sreten

Newbie
Učlanjen(a)
27.11.2013.
Broj reagovanja
0
Preko nekoliko komada  :D. Poceo vid da slabi pa moram da ubrzam proces motanja  :)

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Sreten je napisao(la):
http://www.timeflyfishing.com/prodavnica/vises-vise-tools/tvdm-2-deluxe-multi-direction-vise

Ovo bi i ja uzeo.  :yeswink: :yeswink: :yeswink:  Ako baš želiš postolje, to se vrlo lako napravi i onda imaš kombo.

neca011

Full member
Učlanjen(a)
12.11.2013.
Broj reagovanja
3
Ma samo pitaj Radeta iz Time-a mailom da li možeš da dobiješ postolje za taj model! Moja stega može da se namontira i na stoni nosač ali sam ja tražio postolje.

Vrh Dno