Krenem da pravim red po kutijama i resim se svih musica kojima ili ne pecam ili mi se ne svidjaju. One sa kvalitetnim udicama razmontiram a krseve odvojim da pobacam. Medjutim odlucim iz ciste zajebaVANncije da neke okacim na oglase. Nikad jos nisam valjao musice, niti imam zelju i potrebu za tim niti imam vremena za vezivanje. Ca. 40 komada ponudim za 25 evra. U roku od dana javi se lik i sve ih otkupi. A, ha, interesantno - eksperiment uspeo. Ne lezi vraze, pre tri nedelje spicim se sa motorom zbog mentola koji koce na zeleno i dr. kaze pet nedelja mirovanja jer sam se solidno ugruvao i sjebao levu stranu od ramena preko kuka i kolena do clanka. Halleluja! Na srecu kisa pada vec nedeljama - potop, Noje vec tera barku iz garaze, reke i potoci kao coko-mleko a sve ribe vec odavno u Crnom moru. Znaci od pecanja nema nista. Taman izaberem jos neke musice koje mi ne trebaju i krenem da vezujem kao manijak jer sam sad "milioner slobodnog vremena". Okacim jos par serija i ponudim ih tri puta jeftinije sa besplatnom dostavom cisto da sekiram likove koji traze ex-orbitantne cifre za musice. Niti me zanima zarada, niti je na ovom nivou uopste ima - interesuje me jedino treniranje vezivanja i feed back kupaca.
A pocelo je ovako:
Ove interesuju vecinu:
A pocelo je ovako:

Ove interesuju vecinu: