Što kupiti?

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
614
A sto se sopa tice nikad nista ne stize sa njega. Ljudi poruce i plate, nit im vrate lovu nit dobiju robu. Trebao si pitati ranije.

Učlanjen(a)
14.09.2026.
Broj reagovanja
30
Nisam jos narucio. Samo sam odlučio🙂

Ok ako je tako trazim neki drugi izvor. Preporuci neki shop ako sa sigurnoscu znas da su korektni.

Učlanjen(a)
14.09.2026.
Broj reagovanja
30
Sumnjao sam da trolaš, ali pošto se ne znamo reko provjerit ću🙂

Denmil. Ista je cijena kao na adh, a uzeo bi jos ponešto pa reko svejedno mi je.

neba

Hero member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
125
Gle šta, ja iskreno ne bi uzeo nikad čekrk koji nema full frame, pogotovo za taj novac.
Neko može da se složi, neko ne, ali samo full frame čekrk 100% obezbeđuje da se struna ne uštine.
Danielson je ubedljvo najbolji izbor uloženo dobijeno, pogotovo od spuštanja cena i prelaska na direktnu trgovinu ka kupcima.
A mašinski je savršenstvo...

Učlanjen(a)
14.09.2026.
Broj reagovanja
30
Evo i ja sam se u međuvremenu predomislio. Iskreno uz vase savjete je presudilo i to sto je na neto dostupno poprilicno pozitivnih recenzija za F3W dok za Air Two nema gotovo ništa.

To nije nikakva garancija, ali prevagnulo je tako sam narucio 2six.

Ako mi se ne svidi udomit će je netko od vas🙂

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
261
Izvinjavam se sad al fala qur... da si se odlucio tj odustao od voselera na ustrb cekrka koji nemam, a mogao sam, al necu iz inata ;):naughty::hammer:
Sage je Sage :smiley::tbumb::tbumb::tbumb: 2six je odlican izbor jer sam previse argumenata o njemu naslusao u skoro pa dve decenije...Sad samo lagano i uzivaj.
Cestitam na mudrosti i odluci o shopingu.

Vrh Dno