Što kupiti?

Lord_of_the_split_rings

Junior member
Učlanjen(a)
14.09.2026.
Broj reagovanja
42
Nisam jos u fazi qurchenja sa priborom sto se mahanja tiče. To ne znači da nisam prolazio te faze u drugim disciplinama.

Na jednom od multiplikatora mi je ručka sa knobovima skuplja od Danielssona kojeg sam naručio😂

Ajde tamo sam to čak i mogao opravdati dok ovdje još uvijek ne mogu. Mislim da je 250-300 sweet spot.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
615
Pa znam ja to. Svi smo to prosli. Mada sam se uvek trudio da kupim sta zelim. A ne da se krpim.

sumadinac

Hero member
Učlanjen(a)
30.01.2006.
Broj reagovanja
164
Evo ja da ti predlozim jeda za do 300e koji jede za dorucak i one od 500e. Verujem da vecina nije ni cula, a jos manje videli Origin cekrke. Ja sam ostao bez teksta, imaju model za fly i euronymph. Vrhunski kvalitet i dadzivece vecinu predlozenih Lamson cekrka. Proguglaje malo o ovom juznoafrickom brendu da ne pisem previse

neba

Hero member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
125
^^^deluju krajnje zanaimljivo, nema šta.
Kad uporedim sa Danielsonom, model 5,6,7 je teži od 2six i 4seven modela
Imaju oba full frame, zaptivenu kočnicu, Origin čak i karbonsku
Nisam obracao pažnju na cene, ali ako je 300eur ok je cena iako se samo sklapaju u Africi, komponente su iz Kine

Elem da biram, opet bi odabrao Danielsona, jer je 100 % made in Sverige, i jeftiniji je za 30%.
Jedina mana kod njega je što makar ne ubace boje, kao nekad, ja vrvt jedini imam braon špulnu na ovim prostorima, a bio je izbor u 15 boja nekad... sad samo crna ili titan na L5W serijama

alexm

Junior member
Učlanjen(a)
04.05.2017.
Broj reagovanja
114
Kupis sta ti se svidja. Kad ti dosadi/pokvari kupis nesto drugo sto ti se tad zasvidja i u krug... ;)
Po meni je bolje uloziti u štap, kanap, lider i tipete nego u cekrk. Cekrk je zadnja stvar, po meni, koja treba da bude unapredjena.

Lord_of_the_split_rings

Junior member
Učlanjen(a)
14.09.2026.
Broj reagovanja
42
Odluka je pala prosli tjedan i dolazi 2six.

Vizualno super, a nakon odgledanog videa rastavljanja i zamjene smijera vrtnje sam donio konacnu odluku. Sviđa mi se što sam vidio i ako F3W 2six zadovolji tehnikalijama vec planiram uzet L5W za štuke.

Vrh Dno