Več nekoliko puta u zadnje dve godine sam naletio na internetu na ovakve imitacije. Dapače nekoliko komada sam vidio i uživo neke takve imitacije u jednoj FF trgovini. To su bile imitacije za mladicu sa takvim repom samo da je oblik repa bio kao kod širokorepih tvistera. Onda sam prije par dana ugledao sličnu imitaciju na "Pike fly-fising articles". Pa sam reko' "vala da i ja probam to". Tako sam danas umesto na "Micro Fibers" naletio na jednu drugu tkaninu, sumnjam da ce izdrzati vise od par stuka ali ja sam je isekao tako da se ne kida kada se je povuce...kako god, mene zanima rad ovakvog strimera pa ako mi se dopadne nabavit cu i "Micro Fibers" paponovo :secsec: pa tako i jednu takvu seriju da se nađe.
Evo ovako bi to izgledalo, telo je od nekakvog flica
glava je od polarne lisice dabiranje-palmerisanje i oči zveckajuče. Udica je dugog vrata. Sve ukupno je dugačak 19cm.
Jeste li možda več probali nešto ovakvo? Znam da več duže vreme morski mušičari rade slične repove ali i od policelonskih tankih ploča tako da im se strimeri uvek repom dižu i ne dozvoljavaju da udica brzo dođe do dna tako da tonu glavom naperd. Ovde je reč o drugom materijalu i sličnim strimerima ali totalno drugačije akcije.
Evo ovako bi to izgledalo, telo je od nekakvog flica

Jeste li možda več probali nešto ovakvo? Znam da več duže vreme morski mušičari rade slične repove ali i od policelonskih tankih ploča tako da im se strimeri uvek repom dižu i ne dozvoljavaju da udica brzo dođe do dna tako da tonu glavom naperd. Ovde je reč o drugom materijalu i sličnim strimerima ali totalno drugačije akcije.