Strimeri za bucova

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Ništa se još uvek ne dešava kod mene Gogo,veliki je Dunav,treba bar još nekoliko dana da se zagreju plićaci.Oči lepim super lepkom u gelu.Taj mi se pokazao kao najbolji za sada.

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Еvo moja zapažanja ..
Odlični su ovi polipropilenski za početak sezone i za vodjenje u leru i lagano cimkanje vrhom štapa .Upravo sam uspeo sa njim da oponašam kedere koji su opijeni prvim sunčanim zracima lagano lerovali dok ih je bucov bez po muke i preteranog cimanja "skupljao" . Nije loše koristiti i tonući predvez zbog bržeg potapanja mada je ovaj materijal malo bolji od onog "učkura"i brže tone . U rano proleće je sve usporeno da se tako treba i prilagoditi .Vrlo zanimljivo je što je pravom prezentacijom na pravo mesto moguće naterati na napad bucova i u samom propadanju strimera ,meni takva detekcija napada  nije ni malo teska zbog iskustva sa salmonidama .

Prilozi

• 1.jpg
    1.jpg
    96,6 KB · Pregleda: 156

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Oči sam pravim,ima jedan lep tutorijal koji je Seb napravio,tako i ja radim.
Šone,lepo rade znači polipropilenski.Iako se nama čini da nemaju neku izraženu akciju,posebno ovi tanje siluete,oni,kad se pogledaju iz blizine u vodi,sasvim fino vibriraju zahvaljujući sitnoj kovrdžavosti niti.To je posebno izraženo u bržoj vodi.Mislim da je i raznovrsna boja u kombinaciji sa vrhunskom transparentnošću, takođe dobra stvar kod ovakvih strimera.

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Možda neko pronađe inspiraciju,ima sjajnih stvari.
http://epflies.com/images/catalog2008web.pdf

saleja

Senior member
Učlanjen(a)
14.07.2010.
Broj reagovanja
3
Sta mu sad dodje bolje od: poli ili uckur materijala.... vise mi ce bucko na glavu popeo, iako sam adekvatan stap za bacanje strimera nabavio u sam kraj sezone... par puta sam pokusao raznim kobinacijama ali decake ne j....... nikako.... ostale mi samo zvezdanove kreacije da probam. Ako zajebem nekog rep cu da mu odgrizem... :-X

saleja

Senior member
Učlanjen(a)
14.07.2010.
Broj reagovanja
3
Imaga puno na mojoj reci, ali ga tesko love.... cesto se vidi njegovo raubovanje, ali nikakve varke ne deluju na njega.... Retko koji varalicar se pohvali ulovom.... Sve to me tera jos vise da ga gonim...

saleja

Senior member
Učlanjen(a)
14.07.2010.
Broj reagovanja
3
\onda tebra smatraj se pozvanim, ako nabodes jednog, meni resis misteriju vodim te da pijes i jedes koliko mozes...

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
U bato Šone kakav poziv i izazov. Ali, ako čoveku ne rešiš "misteriju" tj. ne izbockaš te bucove ti da platiš gozbu i pijenje.  ;)

saleja

Senior member
Učlanjen(a)
14.07.2010.
Broj reagovanja
3
To se podRazumeva :yeswink:
Kako cu moci posle da izadjem na mOju moravu kad cak i TI nisi uspeo da ulovis bucu, moracu tugu da utopim DEbeLO :blush: :-\ ::) ??? :smoke:

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
Mislim da moze da prodje....

Prilozi

• bucov.jpg
    bucov.jpg
    199,8 KB · Pregleda: 144
Vrh Dno