Strimeri za bucova

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
sebastian je napisao(la):
dobri su...ako imaš "angel hair" uradiš od njega šenil i posle još izčešljaš pa ti palmer fazon u trupu nije ni potreban ;) a mislim da je i efikasnije.

Kad pomenu Angel hair, pre neki dan mi stigle 3 fenomenalne boje Polar Pearl, Pearl Blue flash i Fire Fox Peacock. Totalno ludilo kako izgledaju na strimerima. Ne bih ni pominjao ali odavno sam oguglao na bezbroj boja FT materijala kad ih sanjam i preslisavam se, pa me ove boje Angel Haira bas vratile na pocetak kada sam se radovao svakoj novoj boji.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
da, super su ali ja bi to još malo više isčešljao ;) a te boje što ih boki spominje jesu ludilo  :yeswink:

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Menjaj malo i boje policelona,sivu,zelenu,crnu...
Ja ih ove godine pravim sa pp-om.Za rep mešavina pp-a i fleša,za stomak razne kombinacije pp-a u boji i sa flešom,u petlji pa dabingovano.

Prilozi

• 4.jpg
    4.jpg
    140,4 KB · Pregleda: 296

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
e to to tako, kao što je zvezdan uradio stomak tako bi ja izčešljao angel hair.... za večinu voda bi to bila smrt za njega

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Ova četiri su vrlo lovna zadnjih desetak dana.Preko dana ovi sa tamnijim leđima,predveče radi ovaj pinki.Inače,pp u stomaku odlično radi,transparentan je pa do izražaja dolazi i boja policelona.Na vodi sve to dosta podseća na ribicu u begu.

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
340
Sale, sa ovim strimerom možeš na bilo koje takmičenje. Svaki kritičar koji vidi ovako savršeno postavljene i zalivene epoksijem oči, bez mehurića i slobodno ne zamrljano okce, ima da ti da "ladno" 10ku  :tbumb:

Meni je ovo savršeno napravnjena glava strimera  :yeswink:

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
ma nije to bas tako , nego ja znam kako da ga slikam  :blush:
hvala druze  :tbumb: ali da bi ispalo ovako ispale mi oci mazuci lepak  :-\ prvo jedan sloj preko zutim koncem formirane glave , zatim lepljenje ociju na polu stegnuti epoksi ...a onda jedan tanki sloj preko do zavrsnog oblika  :doh:
ovako jedino da se pravi za slikanje kad si dokon a za ribolov nikako  :nowink:

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Ja sve bijem sa ovakvim, kratkim i debelim :) Nemam primedbi, a ovakvi strimeri su baš kakve ja volim!!! Inače epoxy i debela udica ga drže taman malo ispod površine  :tbumb:
I namesti se uvek udicom na dole!!!
Od mene gomila lajkova za ove strimere  :tbumb: :tbumb: :tbumb:

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
hvala milance  :)
planiram da napravim seriju ovakvih jednostavnih belih strimera u nekoliko boja glave i repa ...crveni , plavi , zuti i paun

Vrh Dno