Strimeri za bucova

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11
zvezdan je napisao(la):

Zvezdane lep strimer nikad nisam bio zainteresovan lovom bucova i strimerisanjem, u zadnje vreme mi je privuklo paznju moze neki link za izradu strimera nekih laksih za pocetak, posto ih nikad nisam radio veliki pozz  :bye:

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Za sam početak možeš početi sa jednostavnim dvobojmim strimerima od nekog prirodnog materijala.Polarna lisica je zahvalan materijal,baktejl takođe,od sintetike bih ti preporučio polipropilen u kombinaciji sa fleš materijalima...
Ima na forumu  dosta različitih vrsta strimera za ovu ribu.I google je pun recepata jednostavnih strimera koji mogu da ti završe posao_Od mene jedan brzinski link koji sam iskopao,ti prošnjucaj još malo po netu,na forumu imaš puno odličnih strimera koje vežu ljudi koji ga aktivno love.

[youtube]zd3qfN50xm4[/youtube]

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11
zvezdan je napisao(la):
Za sam početak možeš početi sa jednostavnim dvobojmim strimerima od nekog prirodnog materijala.Polarna lisica je zahvalan materijal,baktejl takođe,od sintetike bih ti preporučio polipropilen u kombinaciji sa fleš materijalima...
Ima na forumu  dosta različitih vrsta strimera za ovu ribu.I google je pun recepata jednostavnih strimera koji mogu da ti završe posao_Od mene jedan brzinski link koji sam iskopao,ti prošnjucaj još malo po netu,na forumu imaš puno odličnih strimera koje vežu ljudi koji ga aktivno love.

[youtube]zd3qfN50xm4[/youtube]

Hvala na smernici Zvezdane , u poslednje vreme ih ima mnogo u j. moravi i to krupnih kidisu i na veceg razbojnika tako da sam ulovio par komada nisu veliki , ali vredi poci na krupnije komade poz  :tbumb:

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
uzvodno gde je mala morava lepo mozes da ih pecas na vidjeno suvom muvom .da navezes bambule na 10 i 8 i kada ih vidis na povrsini u jatu obavezno ce kupiti bambulu pre nego strimer .

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Sale jel' voziš bmabulu ili udaraju posle pada na vodu na ono plop?
Imam jedan teren gdje ga ima u ogromnim količinama,doduše najviše je onih adolescenata.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
meni su uvek udarali na voznju .ne reaguju na pad bambule . manji komadi se ponasaju slicno kao klen , ali cim malo porastu postanu zajebani  :blush:

Vrh Dno