Strimeri za bucova

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Boga mi, opasno si se  naoštrio sa ovim strimerima.Ja za stegu nisam seo od oktobra,moraću ovih dana da pročešljam kutije i materijale.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
hvala na pozitivnim komentarima  :) cenite da ce da bude dobar ? i meni se cini da ce biti uspesan za ribolov . jedina mu je mana sto je malo vise danguban za izradu ali posto su pocele velike prolecne vode a za njima ide lovostaj bice dovoljno vremena za vezivanje  :)

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
time bi ojadio mnoge ribe I na moru....bucov garant nece ostati ravnodusan a I komsinke ce biti sretne  :hammer: ;)

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
sebastian je napisao(la):
a I komsinke ce biti sretne  :hammer: ;)
moram dobro da se naoruzam , ne smem da ih razocaram  :nowink: tokom zime sam se malo zaduzio po komsiluku ...mnogo ribe moram da upecam da se razduzim  ::)

Nikolavb96

Senior member
Učlanjen(a)
18.02.2014.
Broj reagovanja
0
Pa ja sam mislio oko ribe ali ako ti je potrebna pomoc oko komsinica nije problem ali mislim da nisi toliko star pa da ne mozes da izadjes na kraj sa komsinicama :)

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
e moj nikola  :doh: prosetaj se sa belunom od tri kila pored mog ulaza , pa da vidis sta ce da se desi  :smoke: e posle cu da te pitam jel mozes da izadjes na kraj  :yeswink:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
hehe....a mene kolegice sa posla cimaju za ribu jer vide fotke svih onih lepih debelih pajkica na fejsu pa kad idem u ribu.... svaka bi da se je setim... ja se vadim na izmisljenu C&R kartu  :hammer:

Nikolavb96

Senior member
Učlanjen(a)
18.02.2014.
Broj reagovanja
0
Znaci mrne jedino vadi to sto nenosim ribu kuci :) .. Imam jrdno pitanje za sve vas... Da li bi se isplatilo da se otvori ptodavnica musicarske opreme ??? A sebastiane sta ti je t C&R katta :)

Vrh Dno