Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
hvala na pozitivnim komentarima cenite da ce da bude dobar ? i meni se cini da ce biti uspesan za ribolov . jedina mu je mana sto je malo vise danguban za izradu ali posto su pocele velike prolecne vode a za njima ide lovostaj bice dovoljno vremena za vezivanje
Pa ja sam mislio oko ribe ali ako ti je potrebna pomoc oko komsinica nije problem ali mislim da nisi toliko star pa da ne mozes da izadjes na kraj sa komsinicama
e moj nikola prosetaj se sa belunom od tri kila pored mog ulaza , pa da vidis sta ce da se desi e posle cu da te pitam jel mozes da izadjes na kraj :yeswink:
hehe....a mene kolegice sa posla cimaju za ribu jer vide fotke svih onih lepih debelih pajkica na fejsu pa kad idem u ribu.... svaka bi da se je setim... ja se vadim na izmisljenu C&R kartu
Znaci mrne jedino vadi to sto nenosim ribu kuci .. Imam jrdno pitanje za sve vas... Da li bi se isplatilo da se otvori ptodavnica musicarske opreme ??? A sebastiane sta ti je t C&R katta