Strimeri za bucova

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
nije bas u vezi teme "strimeri za bucova" ali nema veze ako tu I tamo na kratko skrenemo sa teme pa se vrnemo nazad  ;) ...ima smisla na pravoj lokaciji I sa strateski izabranom ponudom...uvek postoji rizik u igri sa trgovinom ali bez neke prave strategije I prave lokacije sve je veoma riskantno. Ako otvoris samo internetnu trgovinu I imas samo skladiste te odlicnu ponudu I prihvatljivom postarinom I za kupca ugodnom politikom poslovanja si na konju. Inace, postoji vec dosta takvih trgovina sirom nam EU. Ako si mislio oko otvaranja trgovine negde u tvom kraju moras dobro da znas koliko bi imao stranki od kojih bi mogao pristojno da zivis. Cesto je tako na nasim balkanskim prostorima da sama FF trgovina nije dovoljna za pristojan zivot pa moras da se bavis jos nekim drugim dodatnim aktivnostima I da imas jos kakve dodatne ponude kao sto je gajdanje, apartmani itd.

C&R karta je dnevna dozvola sa kojom smijes da lovis samo po rezimu ulovi I pusti ;)

no, da se mi vrnemo ovim strimerima... :lol:

ako se budem kanio stvarno ove godine izaci na beluna ponudit cu mu nesto ovakvo http://thebenchside.blogspot.com/2012/02/simple-baitfish-tube-sbt.html

Nikolavb96

Senior member
Učlanjen(a)
18.02.2014.
Broj reagovanja
0
Hvala sebastiane :)....Ovo je moja ideja. U centru Vrnjacke Banje bi otvorio radnju u saradnji sa nekim od vodecih proizvodjaca koji bi prihvatili poslovnu ponudu. Imala bi i online kupovina...

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Predpostavljam da se razumes u trgovinu ako se upustas u to. Kao nov moras da budes zanimljiv kupcima. Kako? Ponuditi im sto bolju ponudu I sto ugodniju kupovinu. Zadovoljna stranka je investicija na dugi rok. Obmanjivanje, prodavanje muda pod bubrege itd. je super taktika ako si politicar I oces u svom kratkom mandatu da se nakrades sto vise dok si na polozaju. Nasi politicari sirom balkana su velemajstori  u tome  :hammer:

Nikolavb96

Senior member
Učlanjen(a)
18.02.2014.
Broj reagovanja
0
Imam iskustva u radu sa ljudima posto poslednje 4 godine radim kao konobar tako da otprilike znam sta i kako treba sa musterijama... Da vodim firmu sam nemogu ali imam ljude oko sebe koji mogu da mi pomognu u tome.. Imam nekog malog iskustva u vodjenju firme ali to je bilo uz ocevu pomoc tako da bi vremenom naucuo i to... :)

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
ako si ambiciozan, imas tim u koji mozes da verujes I lova za ulaganje nije problem samo napred I sretno  :tbumb:

Nikolavb96

Senior member
Učlanjen(a)
18.02.2014.
Broj reagovanja
0
Jos je to znak pitanja... O tome raspravljam vec mesec dana tako da femo videti.. Laku noc ljudi

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
sasats je napisao(la):
e moj nikola  :doh: prosetaj se sa belunom od tri kila pored mog ulaza , pa da vidis sta ce da se desi  :smoke: e posle cu da te pitam jel mozes da izadjes na kraj  :yeswink:

Menjam stan u Leskovcu za stan u Trsteniku  :D

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
60 ... jedini uslov je da stan u Trsteniku bude u Saletovom komsiluku  :D

Nikolavb96

Senior member
Učlanjen(a)
18.02.2014.
Broj reagovanja
0
Hahahah... Sto bi morao u saletovom komsiluku kada mozes da stavis beluna na ledja i da prosetas kroz trstenik pa koja se prva upeca :)

Kuzma

Hero member
Učlanjen(a)
08.12.2005.
Broj reagovanja
15
bože me sačuvaj
da sam znao o čemu se priča na ovoj temi nebi je ni otvarao

becko

Full member
Učlanjen(a)
07.11.2006.
Broj reagovanja
26
Kuzma je napisao(la):
bože me sačuvaj
da sam znao o čemu se priča na ovoj temi nebi je ni otvarao
Sta je matori,izgubio si smisao za humor,ili si hteo da prepises mustru za nekog strimera,imam ja ako ti treba nije problem ;)

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Ako bi isao ganjati bolena sigurbo bi uradio jednu seriju strimera sa malim "fish skull" glavama sa telom od polarne lisice I angel haira-a. Mislim da bi vecinu bolena/bucova poludelo za takvim imitacijama na mnogim vodama.

Ovakve slicne sam vec radio ali vece. Manji bi morali biti smrt za bucova http://globalflyfisher.com/tiebetter/new-tubes/pic.php?id=9749

Vrh Dno