Strimeri za bucova

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
Kuzma je napisao(la):
bože me sačuvaj
da sam znao o čemu se priča na ovoj temi nebi je ni otvarao
prica se o zenama , ribolovu , strimerima raznim ...uglavnom muski razgovori i zajebancija  . koga to sve ne zanima ne mora da cita  ;)
seb, bas je odlican ovaj strimer . vec dobijam nove ideje  za vezivanje :yeswink:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
ja sam jucer bas probao slicnog od 6cm ali bez ove glave jer nemam tako malih... lovio sam pastrmku koristeci tonuci lider...istina nisam bas bio ni nesto uporan ali buduci da sam imao jedan "kvrc" verovatno bi bio lovan...moj je neka improvizacije tih s tim da sam upotrebio polarnu lisicu I rakuna.

Nikolavb96

Senior member
Učlanjen(a)
18.02.2014.
Broj reagovanja
0
sasats je napisao(la):
prica se o zenama , ribolovu , strimerima raznim ...uglavnom muski razgovori i zajebancija  . koga to sve ne zanima ne mora da cita  ;)
seb, bas je odlican ovaj strimer . vec dobijam nove ideje  za vezivanje :yeswink:

Jesu muske teme i se to nego voleo bi da ipoznam zensku osobubkoja se bavi ovim sportom a da smo negde slicnih godina ;-)

Nikolavb96

Senior member
Učlanjen(a)
18.02.2014.
Broj reagovanja
0
KLENAROS je napisao(la):
A zato se  ti i jesi prijavio na ovaj forum , cccc :D

Nije tacno :) Prvenstveno sam se prijavio da bi naucio da musicarim i da bi ostvario nova poznanstva..

KLENAROS

Hero member
Učlanjen(a)
14.05.2011.
Broj reagovanja
1
Dobro Nikola, to smo skontali, a bi osam ubjeđen da si zbog curica se prijavio :doh:

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
Milanče je napisao(la):
malo me plasi da nisam preterao sa flesom u bokovima? mada su i male ribice veoma sjajne i reflektuju mnogo svetlosti kao sto ce verovatno i ovaj strimer ?

Mafke Fly

Full member
Učlanjen(a)
17.04.2014.
Broj reagovanja
1
  Lepota od strimera  :tbumb:. Neka bleda kopija sa natrpanim materijalom i  ocima zalepljenim u JA -skoj radnji kosta 270 din. :doh:

Na zalost,nema kupaca pa nisu zainteresovani za nove porudzbine :'(

Ime, jaci bljesak kedera nikad nije na odmet,pa i po suncanom danu.Bravo za rad :yeswink:

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
sasats je napisao(la):
malo me plasi da nisam preterao sa flesom u bokovima? mada su i male ribice veoma sjajne i reflektuju mnogo svetlosti kao sto ce verovatno i ovaj strimer ?

Ideja je odlična, izrada perfektna - jeste malkice "šljašteći" i jačih boja, ali u kutiji mora biti i ovakvih i onih sa više "prirodnim" nijansama... Nekad hoće jedne a nekad druge  :D Za malkice sijeru vodu koja će da se namesti posle ovih poplava ovaj je pravi  :tbumb:
Meni se baš sviđa i ideja i realizacija!

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Sale ako misliš da je previše na bokovima,udari mu markerom koju šaru,pjegu  :tbumb:

Vrh Dno