Strimeri za bucova

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
:D pa posteno ...mrzi me  :D vezem dnevno po jednog ili dva komada i to je to  , da treba vise da ih napravim stvarno ne bi imao strpljenja da sve odradim kako treba  :blush:

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
2d2a06.jpg

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
hvala strelac  :tbumb: materijal je polarna lisica na svim strimerima koje sam objavljivao zadnje vreme u ovoj temi  :)

smoker13

Senior member
Učlanjen(a)
10.09.2012.
Broj reagovanja
22
Moze li bucktail da poslizi za ovako nesto? Treba da mi stigne a nikad ga nisam koristio...

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
nisam ga ni ja koristio , ali svakako da moze da posluzi . mada je po meni lisica bolji materijal za ovakve strimere i sigurno ima bolji rad u vodi a samim tim sam ubedjen da je i lovnost bolja .
polarna lisica se lako nabavlja i nije skupa po bi ti preporucio da pokusas od oba materijala i u praksi proveris koji je bolji  :tbumb:
takodje su odlicna i vestacka krzna samo je problem naci belu boju  :(

KLENAROS

Hero member
Učlanjen(a)
14.05.2011.
Broj reagovanja
1
Sale tvoje strimere više ne treba komentarisati  :)

Nego tražim polarnu lisicu i ne mogu da nađem nikako, a tako mi se kopiraju ovi tvoji  :tbumb:

smoker13

Senior member
Učlanjen(a)
10.09.2012.
Broj reagovanja
22
Hvala Sasats na savetima, pokusacu nesto da nadjem od polerne lije, a svakako cu probati u sa bucktailom pa javljam kako se pokazao... Hvala puno...  ;)

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
hvala klenaros , mada su moji strimeri bas jednostavni  za motanje i celu stvar vadi kvalitetna fotografija  :)
imate i ti i smoker poruku u vezi lisice  ;)

Ritchie3

Senior member
Učlanjen(a)
24.07.2013.
Broj reagovanja
0
Sasats, ajde molim te pošalji i meni link gdje nabavljaš polarnu lisicu ako te ne mrzi ... Hvala unaprijed :)

Vrh Dno