Strimeri za bucova

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Na udici kratkog vrata.

Prilozi

• subara+kinezi.jpg
    subara+kinezi.jpg
    87,2 KB · Pregleda: 563

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
He,he,Milance ovo su neke saranske udice,gornja je Fudo,a donja Robinson,uzeo sam ih u lokalnoj prodavnici zato sto su jedine sa okcima kojih ima u ponudi.Ostre su kao munja.

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
zvezdan je napisao(la):
He,he,Milance ovo su neke saranske udice,gornja je Fudo,a donja Robinson,uzeo sam ih u lokalnoj prodavnici zato sto su jedine sa okcima kojih ima u ponudi.Ostre su kao munja.
Gornja mi se ne sviđa - debela, a i okce ide na dole, što nikako ne volim za strimerske udice. Šaranske udice znaju da budu super za ove stvari ali obično imaju kriv i luk udice. Obići ću ponovo lokalnu prodavnicu sa šaranskim priborom...

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Ovo još nisam probao, ali ovako nešto će mi možda biti dnevni hit za uspavane bucove. Smislio sam specijalnu tajnu tehniku kojom ću da ih raspametim ako ništa drugo. Nema više popodnevnog spavanja za moravske bucove! :hammer:

main.php

Samo da se Morava izbistri i bude kao pre neki dan.

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
@Mix - Ovo je kao čovečija ribica :D Nisam samo siguran da neće da se okreće oko svoje ose i da će udica bit okrenuta nadole! Javi!

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
340
Mixmaster je napisao(la):
Ovo još nisam probao, ali ovako nešto će mi možda biti dnevni hit za uspavane bucove. Smislio sam specijalnu tajnu tehniku kojom ću da ih raspametim ako ništa drugo. Nema više popodnevnog spavanja za moravske bucove! :hammer:

main.php

Samo da se Morava izbistri i bude kao pre neki dan.

Miksere jel se ta specijelna tehnika raspamećivanja uspavanih bucova izvodi u kupaćim gaćama?
Ja sam tako raspamećivao klenove i žabe u Timoku :hammer: :D :hammer: (kad neće :doh:)

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Nije pametno otkrivati nove tehnike dok još nisu uspešno primenjene, ali moja ideja je da ovakvog strimera, koji ne pruža otpor i brzo tone, velikom brzinom spustim blizu dna, gde pretpostavljam da ponekad leže krupni bucovi preko dana i onda naglo povučem ka površini. Nešto slično sam slučajno uradio pre neki dan i odmah su se pojavili bucovi koje do tada nisam primećivao.
Samo, mislim da dugo neću posetiti Moravu jer očekujem strašne poremećaje njene boje posle jučerašnjih pljuskova. Dok se ne sredi, prepuštam bucovske teme podunavcima. ;)

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Jedan strimer nastao inspiracijom colora sa Srpske zastave. I krstio sam ga

SRPSKI

Bice prepoznatljiv.

Prilozi

• DSC03683.JPG
    DSC03683.JPG
    101,1 KB · Pregleda: 403
  • DSC03686.JPG
    DSC03686.JPG
    165 KB · Pregleda: 364

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
Djole jel su ovo one Owner udice što je Milanče pominjao?

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Hollow tehnikom vezana polarna lisica+ledja vestacko krzno i malo flasabua.

Prilozi

• hollow lisica.jpg
    hollow lisica.jpg
    73,2 KB · Pregleda: 504
Vrh Dno