sebastian je napisao(la):
perfektno! Stvarno odlično. Morat ču se i ja dokopati jedne polarne lisice.
Bez da sam planirao dans sam dobio raznorazna krzna na poklon i jedan lep komadić polarne lisice

:lol: :lol: :lol: joj što sams e obradovao. Teta mi poslala neka krzna jer zna da to trebam. Nekako je dobila nešto krzna i poslala mi ko iznenađenje. Kada sam ugledao sve i svašta a sve mi preko potrebno

prvo sam pogledao na kalendar da nije slučajno božić

uf....a baš sam nešto kontao da odem kupiti nekog materijala i računam se koliko još smijem potrošiti...kada ono poštar nosi paket...otvaram paket kada ono mmmmmmm materijala hehehe

ala se obradovah. Gledam onaj materijal, uspoređujem ga, gledam slike polarnih lija po googlu i njena krzna, tačno je to to. Sumnjam da nije a ako i jest onda je nešto vrlo slično. Dobih nešto i obične lije i zeke

ok. da ne davim više---
odmah sam se latio posla pa sam i ja smotao dva "hollow fox-a"

Probao sam ih u vodi odma malo nakon vezanja, sačekao sam samo toliko da se head cement posuši. U vodi se jako lepo ponaša, oduševljen sam. Manje više zadrži ovaj duguljasti riboliki oblik s tim da malo nabubri i prilikom povlačenja ima fantastičnu siluetu, u tekučoj vodi je to još izraženije, prava riblja silueta...perfektno. Prvi put sada koristim liju i oduševljen sam. :yeswink: