kod mene 150 dinara čekam da stigne tura za neki dan.........strashni je napisao(la):Ja samo cekam da mi dojavi gde je najjeftiniji epoxy i polecem 8)
kod mene 150 dinara čekam da stigne tura za neki dan.........strashni je napisao(la):Ja samo cekam da mi dojavi gde je najjeftiniji epoxy i polecem 8)
bogi je napisao(la):kod mene 150 dinara čekam da stigne tura za neki dan.........strashni je napisao(la):Ja samo cekam da mi dojavi gde je najjeftiniji epoxy i polecem 8)![]()
petominutni su ekstra samo sve zavisi od proizvođača, stim i kad prođe tih pet minuta nije najbolje očvrsnula, najbolje kad odleži ceo dan ili dva.......strashni je napisao(la):bogi je napisao(la):kod mene 150 dinara čekam da stigne tura za neki dan.........strashni je napisao(la):Ja samo cekam da mi dojavi gde je najjeftiniji epoxy i polecem 8)![]()
On je nasao za 200 i to petominutni, a tvoja cena je super nego dok mi posaljes, pa postarina pa drumarina - dodje na isto![]()
bogi je napisao(la):petominutni su ekstra samo sve zavisi od proizvođača, stim i kad prođe tih pet minuta nije najbolje očvrsnula, najbolje kad odleži ceo dan ili dva.......strashni je napisao(la):bogi je napisao(la):kod mene 150 dinara čekam da stigne tura za neki dan.........strashni je napisao(la):Ja samo cekam da mi dojavi gde je najjeftiniji epoxy i polecem 8)![]()
On je nasao za 200 i to petominutni, a tvoja cena je super nego dok mi posaljes, pa postarina pa drumarina - dodje na isto![]()