Strimeri za bucova

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
tomosrajder, taj sa zelenim leđima i belim stomakom i prugicama sam posebno uradio za tebe da ga testiraš na bucovima a evo ispostavilo sa da i ja imam bucove pa moram da ponovo vežem nešto tako pa i ja da probam :D

možda za jedno tri četiri dana opet odem na vodu pa ako pronađem ove bucove opet probat če mo i te bunkerćiče jer vidim zvezdan ih kuje njima...mada, danas i jučer ne vidoh ni jednog, ne znam šta to bi, gde su otišli, silno jezero za par takvih riba...treba ih opet pronaći  :'(

tomos rider

Full member
Učlanjen(a)
27.11.2009.
Broj reagovanja
0
e,ako je posebno pravljen,valja ga krstiti nekom bucovcinom......bucov je inace zapostavljena musicarska riba,bar ovde kod nas,sto je mozda i dobro...znam dosta terena gde ih ima u dobrom broju.....bice ove godine slatke muke.....

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
rado bi ti se pridružio ove godine u tim mukama  :D ali za sada ništa od toga...na žalost! Možda sledeče godine ako se ove ne desi neko čudo pa se ipak i nacrtam u BC. Tamo sam upoznao jednog mušičara, gospodin Egon. On u okolici BC lovi klena. Možda bi se nam i on pridružio. Ako ideš do BC možda ga možeš i sresti jer ponekada mušičari klena i na glavnom BC jezeru.

tomos rider

Full member
Učlanjen(a)
27.11.2009.
Broj reagovanja
0
za glavno sam cuo da treba neka dozvola....ne znam...a najmanji je problem povesti jos nekog u ribolov,bice mi drago da podelimo iskustva,malo odemo na vodu i po mogucstvu,nalomimo ribe......inace,BC ima veoma lepe klendzijske terene.....

NajIgor

Full member
Učlanjen(a)
20.04.2010.
Broj reagovanja
0
Netreba dozvola za glavno jezero, tj može sa ovom našom "univerzalkom".

tomos rider

Full member
Učlanjen(a)
27.11.2009.
Broj reagovanja
0
;)
hvala za info...ma imam ovde nekog kolegu koji je iz bc pa kaze kao treba dozvola,pa ovo pa ono......

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Moja preporuka za ovu sezonu,bandarče u svim varijantama ;)

Prilozi

• BANDAR.jpg
    BANDAR.jpg
    167,6 KB · Pregleda: 236

Prle

Senior member
Učlanjen(a)
30.01.2010.
Broj reagovanja
0
Uh Zvezdane, ako ovo ne gutne bucko, javi se - ja cu zajedno sa liderom i tipetom.
Alal vera za badrace-bunkerce :tbumb:

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Hvala brate,znam da bucov ne može da odoli bandaru koji mu pljusne ispred njuške!

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
eh sto mi drago ovo da cujem...ko da sam ga licno ja overio  :lol: :tbumb:

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Pošto su sve naše bucovske vode velike i prilično mutne,za početak sezone nam ostaje da probamo sa većim i vidljivijim imitacijama!Iako ove ogromne vode deluju zlokobno,mislim da je ovo retko idealna prilika da se prevari kapitalni primerak bucova.Vidljivost je slabija,krupna riba neopreznija,potrebno je pogoditi dubinu na kojoj se riba kreće i hrani!Neretko je bucov u ovom periodu malo dublje,a diže se na površinu samo onda kada progoni plen!Međutim,krupnija riba može patrolirati u dubljim slojevima vode,i biti baš ispred naših nogu,a da mi to ni ne znamo!Zato nije loše probati većim imitacijama koje možemo spustiti metar ispod površine,sa laganim povlačenjima i propadanjima!Imitacija platike,deverike,neke ribe šire siluete mogla bi da napravi dobar posao!

Prilozi

• platika bunker.jpg
    platika bunker.jpg
    61,6 KB · Pregleda: 91
Vrh Dno