Strimeri za bucova

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
a ako si se zapio onda ti je oprošteno  :D ,brate Zvezdane kadaće više taj tvoj Dunav da počne da se povlači pa da povuče ovaj moj nesrećni Tamiš sa sobom ? izludeh više ,kada se samo setim prošle godine kako je bilo ludilo u ovo vreme ,jaoooooo ...

Marushani

Full member
Učlanjen(a)
21.06.2007.
Broj reagovanja
0
Najavili najveci nivo ovih dana, to se desava posto dunav pre ulaza u delti poplavio je puno mesta, a isto tako i reke koje dolaze iz ukrajne i slivaju se u dunavu, pa su zbog toga zatvorili brane da bi spao nivo u tim poplavljenim krajevima. Da, i ako niste znali, sutra putujem na seminar kod dr/aspius guru zvezdana na neke kurseve. Nadam se da cu uspeti da pratim seminar i da naucim nesto od gurua.

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Žao mi je sto Kladovo i nije bas toliko blizu ovom budjavom Beogradu pa da i ja svratim i da upoznam Zvezdanove terene   :( a i da vam se pridružim u iću i piću  :smoke:

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Dunav je kod mene u vrlo blagom opadanju ???Ali ovakve vode će se zadržati još nedelju dana!E sad,mislim da bi Tamiš već morao da počne sa opadanjem,mada ništa nije sigurno!Inače,iako je kod mene Dunav ogroman,iznad hidroelektrane je najmanji u poslednjih 30 godina!Tamo obaraju vodu do ekstrema jer verovatno pristižu velike količine vode upravo od dunavskih pritoka!
Marušani dolazi i jedva čekam da ga upoznam,motaćemo strimere,jurićemo bucova u marini!Imao sam želju da sa njim idem ispod elektrane,ali je tamo trenutno nemoguća misija za lov mušicom!Vodim ga u marinu na travnate bucove!

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Sretno vam bilo obojici (Zvezdane i Borise) , spojite ugodno sa korisnim , uživajte a valjda će biti i koja fotka za forum.

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Malo kedera za promenu,mada je upalo i jedno bandarče! 8)

Prilozi

• 28.jpg
    28.jpg
    128 KB · Pregleda: 124

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Učkur,samo ovo je kvalitetan poliester pa ima dobru kovrdžavost!

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Bilo bi zanimljivo policelon staviti samo na kraju vezovanja, jednu trakicu širine strimera tako da izgleda kao keder koji je samo delom glave u filmu kao da bi kupio neke insekte sa površine...neoprezna ribica koja je skoncentrisana samo na to vršljanje po filmu ;)

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Dva tigarija!

Prilozi

• 29.jpg
    29.jpg
    52 KB · Pregleda: 126

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Hvala drugar,ovaj zeleno-beli je sinoć lovio fenomenalno!

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Moji će bucovi mene još da pričekaju, taman se Dunav malo spustio i dao nade za FF kad ono za vikend novi val još metar vode dolazi, Česi pustili sa brane i to se kod nas očekuje do vikenda  :( opet ništa od Dunava još 7 dana.

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Gurglersko Bandarče ,za početak bucovske sezone ako je bude uopšte  :blush:

Prilozi

• perch.jpg
    perch.jpg
    55,3 KB · Pregleda: 140
Vrh Dno