Strimeri za bucova

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Nisu bre Mito,vidiš da su prave ko strela.To su one Sasame,dobre udice.

djole10

Junior member
Učlanjen(a)
13.08.2010.
Broj reagovanja
0
Ma strimeri su ti za medalju, ja im manu nisam našao. Svaki dan ih obrćem i divim se tvojim radovima. Kako pokušam da namotam neki kum im nadje neku manu i odmah završe pod žilet i iz počeka.

A da se udice nisu pokrivile u transportu??? :yeswink: :yeswink: :yeswink:

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Nisu,nego omatorio ovaj Mita, pa samo zakera :-X

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
ovo će biti TOP MEGA HIT muva za Tamiške Bucove sledeće sezone .Prvi put slična verzija testirana pre neki dan  a rezultati su bili više nego fantastični ,dok mi nije ostala negde u šiblju iza ledja (e sad gde je ovaj ludak našao šiblje na onom betonu  :D ). .Koga ne mrzi da se zajebava sa jelenskom dlakom obavezno da proba !! Udica je Gamaktsu F16 #4 .

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
u ft bible ima slično nešto...super imitacija. Samo jednom sam je radio i pošto sam ga vezao pre par godina kilavo i na brzaka nakon desetak pobesnelih kalifa se sav očerupo. Dobar Šone! Verujem da če bucovi padati samo tako. Posle onih miševa mi treba odmor od jelenove dlake ;) ali uradit ču i ja jednog, dobro si me podsetio.

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Nisam imao pojma ,mada jeste bilo čudno da ih neko već nije vezao ovako ranije ,ko zna možda sam i negde video ali nisam obraćao preteranu pažnju . U svakom slučaju ovaj zalepljeni policelon u obliku ledja taman drži muvu da pliva "ni na nebu ,ni na zemlji" ,lepo oblikovano aerodinamično telo od jelena u obliku prave ribice i  kada su bucovi gore Rock~n~Roll'a ...

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
u ft bible je bez tog policelona gore ali u osnovi je to to  :tbumb:

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Imitacija babuškice.Može  i za bandara.

Kuzma

Hero member
Učlanjen(a)
08.12.2005.
Broj reagovanja
15
  :D :D :D  Zveki, pocela kriza a ?

e, dok dodje njegovo vreme namnozice ti se u kutiji  :tbumb: :tbumb:

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Uh,počela je majku joj njenu.Svaki dan po jedan ovakav do početka sezone,i biće pune kutije. :hammer:

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Danas sam pomešao dve boje polipropilena,koje su same po sebi već mešavina,i dobio jako lepu nijansu za leđa strimera.

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Pu bre,kud se nisam setio da probam ovu boju ove sezone.Dobro izgleda.Ljubi ga tata,ne može da živi bez tatka.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gkxJNY9JbtU[/youtube]

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Pošalji bratu u kovertici nekog od tih vragolana da ih testiram malo na Tamišu  :)

Vrh Dno