Strimeri za bucova

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Koristim Štedlerove,zaista se teško skida boja,ali i pp je dobro drži!

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
izvanredni kao i inače  :tbumb:

ja još uvek radim takve malo veče samo od slinky fibera ali jednom prilikom ču nabaviti EPF za takve manje...dojadilo mi se baviti učkurima  :lol: mada za silu imam dovoljno pp materijala možda ove godine padne i neki jezerski buvov kod mene...nadam se da su se tih par što žive kod nas preko zime dobro ugojili i lepo narasli  ;)

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Seb,pp je zaista odličan za ovakve strimere tako da ti EP fibers i nije toliko neophodan,čak,koliko sam uspeo da provalim sa nekih snimaka na You tube,materijal koji on koristi za manje strimere je običan pp koji koristimo i mi!Samo što čovek pravi veći dijapazon boja i krsti ga svojim imenom :)
Inače,ako zima ostane ovako kilava može se desiti da sezona na bucova počne mnogo ranije nego prethodne dve godine!

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
340
Ne pravi on ništa nego čovek lepo naruči kontejner PP iz Kine u svim mogućim i nemogućim bojama i to posle neki crnci seckaju i pakuju. http://best-b2b.com/Products/808/809-1/polypropylene-yarn_352015.html Kinezi su najveći svetski proizvođač materijala za izradu raznih tipova muva. Koga ne mrzi neka prelista ovaj sajt neka pogleda kojiko toga tu ima, prepoznaćete svašta.

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Moguće je da radi baš tako,nije ni bitno,sve je to pp!Kinezi zaista rade sve te zezalice,skoro sam na deda mraz lutki video čist beli craft fur!Materijala za godinu dana vezivanja,cena lutke 150 dinara!

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
ma znam, ali dojadilo mi razčešljavati. Kada bi našao lepe pramenive to bi bilo idealno. A to za craft fur, da može ga de nači mnogo za malo para. Ma tragam za umetnim krznima kod mene u slo ali ne biva za sada ništa. Tražim neke proizvodjače ali još nenadjoh ništa.

tomos rider

Full member
Učlanjen(a)
27.11.2009.
Broj reagovanja
0
aaaaahhh!!!ova 3 bandara...prelepo!Zvezdane,da li ovakvi bandari mogu da se vezuju za stuke?naravno,na vecim udicama i vecih gabarita.....

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Da,da,bez problema,može se dodati malo više fleš materijala!

tomos rider

Full member
Učlanjen(a)
27.11.2009.
Broj reagovanja
0
:)
eeee ziv bio!pokusacu...ne obecavam,ali pokusacu...posto stege,sem one masinske,nema....probavao sam nesto sa gamarusima,ali nesto ne ide...ili sam pod a:glup,pod b:bez imalo smisla za tying ili c:eek:ba navedena pod a i b....

mislim da nece biti bauk navezati par ovakvih bandara na vecu udicu i bar 7-8 cm duzine....

djole10

Junior member
Učlanjen(a)
13.08.2010.
Broj reagovanja
0
tomos rider je napisao(la):
mislim da nece biti bauk navezati par ovakvih bandara na vecu udicu i bar 7-8 cm duzine....

Mislim da grešiš. Kad gledaš Zvezdanove kako su lepi i savršeni, svaka dlaka na svom mestu čini se da je prosto navezati ih. Ali, kad kreneš da motaš pa sve krene tamo ovamo, na kraju ispadne čiča Gliša. Probaj da samo pregledaš slike njegovih strimera, trebaće ti 100 god, pa to pretvori u vreme motanja (oko 10-ak min.) pa ti vidi dal je bauk. :hammer: :hammer: :hammer:

tomos rider

Full member
Učlanjen(a)
27.11.2009.
Broj reagovanja
0
ne mislim da nipodistavam Zvezdanov rad,on je guru sto se tice strimera....ali meni nece biti bauk jer mi vise leze vece muve zbog neuskladjenosti prstiju,najblaze receno..... :D

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Nije nikakva mudrost vezivanje ovakvih strimera,samo je potrebno malo strpljenja jer ponekad malo duže potraje.Meni je istinsko uživanje kad vežem ove polipropilenske strimere!

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
202
svaka ti cast, ja nemam zivce, jos sam na nivou onih od pre dve godine za glavom od epoksija, doduse slabo ih arcim pa mi ne zapinje da menjam tehniku a i epoksi daje rezultate...zarazio si i Rancica, znas kako ih on lepo picne  ;)

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Ha,znači i Rančić ih pravi!Svaka čast,svaka čast :tbumb:Inače,kad sam nervozan i kad me životne situacije nagaze,sednem za stegu i odmah smotam par pp bunkera!To me smiruje kao meditacija!

Vrh Dno