Strimeri za bucova

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Ima crvenog polipropilena u vidu škrga ali se na ovoj slici ne vidi!U vodi to deluje mnogo transparentnije pa crveni patrljak od polipropilena fantastično dočarava škrge! ;)

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Može,može i tasko.Kad se smiri Dunav polovinom jula,samo tanki strimerčići dolaze u obzir.

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Mada,strimeri koji imaju ovako vezan policelon često znaju da zarone prilikom intenzivnijeg povlačenja,ostaju kratko pod vodom,a mogu se i voditi par trenutaka dok ne isplove,tako da im mala doza realnosti pod površinom neće smetati.Treba kombinovati,menjati,pretprošle godine sam lepo lovio na gurglera,prošle ni ripče na ovu potezanku ???

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Jedan dežmekasti šed za mutnu Moravu!Ovaj kovrdžavi repić razbija u vodi,kao tvister :doh:

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Plivajuće bucovče sa dva parčeta policelona u glavi...

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Plivajuće bucovče sa dva parčeta policelona u glavi...

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Dva malečka,a širokih silueta.Mislim da ovo ne bi bilo loše i za klena!

GORANHardy

Senior member
Učlanjen(a)
07.09.2008.
Broj reagovanja
1
Zvezdane svaka tvoja rukotvorina je majstorsko delo koje ce loviti-usta sam se i lichno uverio -jos jednom hvala i pozd... :tbumb:

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
340
Sigurno je da bi ih klenovi napadali ali pitanje je kojiki bi procenat realizacije udarca bio. Hoće on vrlo često za rep da se hvata a da udicu i ne dotakne. Za lov klena bi bili idealni ovakvi strimeri ali na udici sa dugim vratom. Dešavalo mi se da ga jurim na vuli bagera i da ga napadaju i to samo za rep, osetim udarac kontriram ali ništa.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
za klena bi mali intrudeli morali biti prava stvar ili barem vezane na takvom vratu gde dođe udice iza repa.

Hunter

Senior member
Učlanjen(a)
10.12.2006.
Broj reagovanja
0
Strelac je napisao(la):
Sigurno je da bi ih klenovi napadali ali pitanje je kojiki bi procenat realizacije udarca bio. Hoće on vrlo često za rep da se hvata a da udicu i ne dotakne. Za lov klena bi bili idealni ovakvi strimeri ali na udici sa dugim vratom. Dešavalo mi se da ga jurim na vuli bagera i da ga napadaju i to samo za rep, osetim udarac kontriram ali ništa.

nije tema al...
napravim guglera sa duplo manje foama u ledjima,a da je udica na kraju repa.koji klen pridje ostane zakucan,prije imo 50% napada da uhvati za rep i potopi streamer.to naravno ne vredi za ribe od 1 + kg,one su mi sve trpale cjelog u grlo.poslikam navecer da bude jasnije.

Vrh Dno