Strimeri za bucova

SaleCK

Senior member
Učlanjen(a)
31.03.2008.
Broj reagovanja
0
Kao nisi,a? Priznaj da se samo foliraš u onoj drugoj boji  :bleh:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Djole je napisao(la):
Pazi jos mogu da omisle da sam zvezdas ahahahahahahahahahahahaa  :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:

Djole pobratime logo ti ima najlepse boje na svetu (crveno-belu)  :tbumb: živ mi bio  :D :firends:

:smoke:  ;)

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Ajde vi tamo , spremajte za smotru, sad ce cuske da izdobijate u sredu  :hammer: :hammer: :hammer:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=98v7fnKu-Uc[/youtube]

Kuzma

Hero member
Učlanjen(a)
08.12.2005.
Broj reagovanja
15
aj da vas prekinem u offovima

... ovi su za dublja i brža vodjenja

Prilozi

• IMG_3941.jpg
    IMG_3941.jpg
    66,4 KB · Pregleda: 164
  • IMG_3942.jpg
    IMG_3942.jpg
    79,9 KB · Pregleda: 153

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Super strimeri Kuzmašine!Ja sam na ovakvu kombinaciju boja dobro lovio prošle godine.

Prilozi

• 21.jpg
    21.jpg
    62,6 KB · Pregleda: 130

Kuzma

Hero member
Učlanjen(a)
08.12.2005.
Broj reagovanja
15
... a što nebi i ove .
mada, možda malo i promeni ukus. nije ništa čudno da mu se navike pomalo menjaju svake sezone

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
To sam i sam mislio,pa sam ove godine vezao malo manje bandara a više tankih,kederskih silueta.Čini mi se da će ove sezone biti mnogo bistrija i manja voda,pa u skladu sa tim pravim malo tamnije i tanje siluete.Mada,bandari su u kutiji za svaki slučaj.

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Ja moram da kažem da sam probao i bandar dezen i keder dezen ove sezone ,kederski se mnogo bolje pokazao!!!  na bandara nisam imao ni čvrk dok mi se desilo da je keder dezen pokupio i u propadanju... Možda tamiški bucovi ne gotive da jedu bandare ... ali zato kidaju peševe jer mi je zadnji ulov bio na polar fox Muddlera ,kako ga je samo silovito puko bucko pri dnu !! uhhhh

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Šone,i ja imam takva iskustva na mestima gde bandara nema,ili ga ima jako malo.Takvo je mesto na špicu kod gradskog hotela gde je keder dominantna hrana.U gradskoj marini bandara ima u ogromnom broju,dubina je mnogo veća,pa sam na imitaciju bandara prošle sezone imao mnogo više uspeha nego na klasične tanke strimere.Valjda u masi kedera neki bunker u obliku i bojama bandara brže privuče pažnju bucova.
Što se tiče peša on je i ovde omiljena hrana,posebno krupnih bucova.Puno puta sam gledao velike ribe koje ulaze u obalu i potpuno nezainteresovano prolaze ispod jata kedera,očigledno tražeći trome peševe.

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
340
Probajte ovako nešto...

Prilozi

• Woolhead sculpin brown.jpg
    Woolhead sculpin brown.jpg
    89,8 KB · Pregleda: 139

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
isto ova filc vuna što je koristio strelko...ovo sam vezivao pre dve nedelje samo probno i još par peševa ali imam samo tan boju pa moram malo markerima da se igram...to je nekakva flic vuna i nadam se da je isto što i sculpin wool ili barem približno to to...ali aprila moram naručiti barem jedan paketič te baš sculpin vune pa da usporedim sa ovim. Uglavnom može i ovako: glava je ta vuna, oči od lančiča sudopera :) a telo neki krači craft fur. Posle ko što se vidi marker odradio svoje.

Prilozi

• DSC00036.JPG
    DSC00036.JPG
    61,6 KB · Pregleda: 147

Rosen

Newbie
Učlanjen(a)
13.07.2010.
Broj reagovanja
0
Na kraju sam napravio detaljan Step-By-Step - Danube Streamer , koji mi je doneo toliko ribe u poslednjih 5 godina - kratak i kompletan postavio verziju , detaljne materijala za izgradnju i istorija strimera za svaku godinu:

Vrh Dno