Strimeri za bucova

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Kako god da ih napravim ove sezone,bucova nema pa nema.

Kuzma

Hero member
Učlanjen(a)
08.12.2005.
Broj reagovanja
15
proculo se po kladovskom delu dunava za nekog opasnog musicara- promeni malo lokaciju, mrdni iz kladova ;)

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Moram malo da posetim terene ispod elektrane pod hitno. :lol:

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
Sta da ti kazem uzmi makar jedan dan iznajmi, mora neko da ima. Kad ti je sezona na omiljenu ribu vec losa snalazi se kako stignes.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
To je sindrom svih nas koji živimo blizu vode. Znamo gde i šta i kako ali nekako "previše imamo vremena" da bi isprobali sve ono što bi inače da nam voda nije tako blizu. Onda tako te stvari koje bi nam mogle donjeti prave trofejne ulove nekako stalno odlažemo za neki drugi put i idealnije vreme te tako prođe decenija ili više ... :D :doh:

Govorim si sada moraš iskoristiti ako hočeš to i to ali teško biva  :hammer: :doh: čekam neke povoljnije uslove  :doh:

A moji bucovski strimeri su u dubokom zimskom snu i ko zna kada ču ih isprobati jer ovih mojih jezerskih bucova nikako više ne nalazim  :blush: ko zna šta je sa njima i gde su.

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Neću da se bakćem sa plovilima po Dunavu mušičareći bucova.Dvadeset godina sam ga lovio sa obale bez problema.Samo je jedan uzrok katastrofalnog stanja u Đerdapskom jezeru, a to je notorna činjenica da se krupne matice godinama satiru po zimovnicima i sada je konačno došao kraj!Ove seljačine odavde su mislile da je Dunav večit i da će moći da nadoknadi ono što oni satru za desetak godina.Nema više,koliko god to zvučalo neobično za većinu ribolovaca,Đerdapsko jezero je opustošeno neizmernim izlovljavanjem u poslednjih petnaest godina.

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Nešto za veće dubine.

Prilozi

• 43.jpg
    43.jpg
    128,4 KB · Pregleda: 159

Bahus

Full member
Učlanjen(a)
05.07.2011.
Broj reagovanja
0
spusti se brate do prahova pa probaj u ranu zoru ili po podne.

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Kad pazarim auto,mada,nije nemoguća misija ni trkačkom biciklom :lol:

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
udica neka saranska cetvorka , a telo zadnje rezerve krzna polarne lisice i polarnog vuka  :doh:....ali drugovi priskacu u pomoc pa cu se vec koliko sutra pojacati sa ovim materijalom i navezati jos nekoliko komada slicnih  :)
oci nisam lepio jer me mrzi da se zezam a nesto sam ubedjen da i ne igraju ulogu na ovakvom strimeru i ne terenu gde cu ga koristiti ...

p8160074resize.jpg

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
imgp1995resize.jpg

imgp1996resize.jpg

imgp1997resize.jpg

malo experimentisanja sa strimerima za bucka. za mene potpuna novost za rad jer do sada sam uglavnom radio woolije i varijacije. dolazi vreme bucku(tacnije prolazi za pastrmke jos malo....) pa bolje da uradim kojeg

svaka kritika dobrodosla

guza crvena...ostalo jos iz klenaroskih dana,pravljenja voblera...to mi je bilo uvek bitno

Vrh Dno