Strimeri za bucova

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
jel ovim lepotanima epoxi preko ociju ili nesto drugo...... :tbumb: :tbumb: :tbumb:

crnigruja

Junior member
Učlanjen(a)
28.11.2011.
Broj reagovanja
0
Gogo je napisao(la):
Je Ivice, postrojili se i otputovali par dana nakon toga, naleti jedan pajto i nije mi dao mira dok mu to nisam "prepustio" ni isprobati ih nisam stigao  :whistle:
steta sto ih nisi isprobao inace su prelepi

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
da da e bas sam na tebe mislio :yeswink: :yeswink: :yeswink:,....ja nisam neki vezac i nemam zivce ali ovakve barem da lice mislim da nece biti problem da se naprave...i mnooogooooooo mi se svidjaju....

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Dobar ti strimerčić Drogi, mada ja baš i nisam pristaša tih debelih šaranskih udica, ali sigurno će da valjaju ako više voliš da ti strimer ide dublje. Zvezdan je more ribe izvadio sličnim udicama, ja nekako forsiram Gamakatsu, mada da nemam njih i ja bi ih slagao na šaranke. U svakom slučaju dobro ti izgleda strimer.

isidor

Newbie
Učlanjen(a)
20.09.2011.
Broj reagovanja
0
Evo...ovo mi je prvi post na forumu pa mislim da je najbolje da bude slika :) (kad vec nema ulova moze i strimer :p) ps. cast je biti jedan od najmladjih na forumu (14g imam)  hehehhehe :D
sam3876.jpg

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Dobrodošao.Za ovu vrstu strimera ubuduće probaj da pronađeš udice dužeg vrata.Ova je predebela i vrlo verovatno preteška.Tanka udica dužeg vrata je zakon za gurglere.

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Malo sam se razvezao posle dugo vremena.Na prvoj slici je madler fora sa pp-om(lepo pliva u filmu,mislim da neće biti loše u kombinaciji sa plivajućom strunom u zoru i sumrak),druga slika su dve girice sa prikirivenom udicom.

Prilozi

• 62.jpg
    62.jpg
    170,1 KB · Pregleda: 173
  • 63.jpg
    63.jpg
    166,6 KB · Pregleda: 164
Vrh Dno