STRIMERI ZA SMUĐA

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Od materijala iz kineske perike uz dodatak crvenog poliestera!

Prilozi

• 50.jpg
    50.jpg
    61,6 KB · Pregleda: 338

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Odlična fora sa mesinganom glavom !!! Sigurno sad brzo tone !! i dobija dzig efekat .Koja je veličina udice koju si koristio na ovom strimeru ?

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Za večeras!

Prilozi

• 88.jpg
    88.jpg
    102,9 KB · Pregleda: 309

tomos rider

Full member
Učlanjen(a)
27.11.2009.
Broj reagovanja
0
odlican rad,Zvezdane! :tbumb:
dok sam lovio na brani Kajtasovo,prvo sam hteo da lovim babusku i naravno,prva postava-gamarus....primetio sam da,cim pocnem da izvlacim muvu na gore,gomila malih nedosraslih bucovcica i smudjaraka krece na muvu.....da li je to taj trenutak?da li te 2 vrste vole "na gore" putanju i da li im ta tehnika okida zivac?za babusku sad 100 posto znam,kao i za sarana,okidac im je kad im muva u vidokrugu potone do dna........tad polude i dolaze do muve.....

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Ima perioda kad i krupan bucov i solidan smuđ vole da se nabiju u obalu pa često iznenade ribolovca u poslednjem metru povlačenja,ili munjevitim napadoma na imitaciju koja se podiže na gore!

tomos rider

Full member
Učlanjen(a)
27.11.2009.
Broj reagovanja
0
heh...bar da je ovde to bio slucaj....uhvatio sam i pustio toliko malecnih bucova da je vec pocela dosada.....cim vratim jednog,zabacim i pocnem da vucem na gore,evo drugog.....tako i smudjarci.......zanimljivo je da ne napadaju u povlacenju normalnom,nego tek kad muva krene ka povrsini......

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Ova ideja nije nova,strimer na udici dužeg vrata koji praktično izgleda poput grabljivice u jurnjavi za plenom!Navezah i ja jednog za smuđa!Materijal je EP fibers koji me polako sve više oduševljava!

Prilozi

• 91.jpg
    91.jpg
    117,5 KB · Pregleda: 301

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
ništa, morat ču si i ja nabaviti više taj EPf. Inače Slinky F. mi je stvarno naj naj ali moram više i ja da proba taj EP.
super muva :tbumb:

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Walleye doom!

Prilozi

• 118.jpg
    118.jpg
    121,8 KB · Pregleda: 342

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
ovi če da love 100%, meni je clouser minnow od polarne lije najdraži za smuđa i to ne u tako poznatoj kombinaciji boja šartez i belo nego lavander leđa i beo stomak...bez toga ne idem na smuđa...bilo kakva voda da bila, bistra ili mutna, stajačica ili tekučica, mrak ili dan...to je kombinacija koja je se stvarno pokazala kao ekstra lovna, zašto nemam pojma ali tako jeste.

Tako da imam isto tu kombinaciju surf candya i clousera...to mi se je za smuđa pokazalo kao ekstra lovno.

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
I ja na svim svojim strimerima za smuđa volim da imam bar jedan vrlo fleksibilan materijal!U ovom slučaju jedino srednji strimer nema ništa od migoljivih materijala,ali ovaj unique hair je dosta dobar materijal za smuđa,tako da će i taj srednji imati svoju ulogu!

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Polipropilenski keder.Dolazi vreme smuđa.

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Krasan strimer, ali je on (te boje) meni bio udarni u ljetnom perodu, jesen/zima nije prolazio, doduše vode su velike pa i pomutnjikave a u takvoj vodi je bio favorit. Odličan strimer !

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Videću kako smuđ reaguje na ove boje.Kod mene je čas mutna, čas malo bistrija voda,nikad gora godina što se tiče vodostaja.

Vrh Dno