STRIMERI ZA SMUĐA

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
Opaaa spasio si me sad jer ove moje su poprilicno tanke sa obzirom na velicinu.Malo bi se nervirao na vodi...HVALA.

Markovic

Full member
Učlanjen(a)
11.02.2008.
Broj reagovanja
0
е да Дане је био иницијацијалана капсула за ове стримере. :tbumb:
Хвала Дане. :tbumb: :tbumb: :tbumb:

StY_EsoX

Senior member
Učlanjen(a)
21.02.2006.
Broj reagovanja
1
Vlado stvarno su ti super strimercici... meni se sama konstrukcija ovih strimera mnogo svidela vec na prvi pogled, jer su jednostavni za vezivanje imaju odlicnu siluetu, gotovo pa da uopste ne kace a pokazali su se vrlo lovni! 

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Pridružujem se i ja sa jednim pp šedićem.Da malo naraste Dunav pa da se isproba ovo.

Prilozi

• 57.jpg
    57.jpg
    193,9 KB · Pregleda: 320

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Evo ti Dunav raste ko lud, u danu 80cm a u naredna 3 dana dolazi još 3,50 m...  :mad: Mene to ne oduševljava al jbga šta je tu je , mislio sam danas na vodu ali k... dragi gledaoci.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
dunav raste  :drool:

vidim ja da cu na gocijevu spin stranu ovih dana :)

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Još jedna dobra strana pp-a je što se fantastično ponaša kad se veže i hollow fly tehnikom.Rad u vodi je nestvaran,kao tvister vrluda ceo strimer,samo još da prođu ove kišurine.

Prilozi

• 2.jpg
    2.jpg
    170,8 KB · Pregleda: 345

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
odlični!  :tbumb: isto kao nešto tvrđi slinky f. svi ti sintetični materijali se mogu vezati tom "šupljom" tehnikom koju su prvo koristili naša slana braća sa "buck tail-om". Kod sintetike je prednost u lakšoj manipulaciji glede dužine materijala/strimera dok kod prirodnih materijala je prednost u samom prirodnom ponašanju. Sintetika ako je pravilno navezana i dovoljno meka za određenu veličinu strimera baš kako si rekao može da da nestvarnu akciju. Ali tu su ti parametri koje treba dobiti kroz duže iskustvo u vezivanju sintetičkih ribica što tebi nikako ne fali ;) :tbumb:

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Hvala Seb,inače ovako vezan pp mnogo bolje radi na udici od klasičnog Puljizi načina.Sinoć probani,mnogo lepo rade u vodi,osećam da će biti dobri za smuđa i bucova(na manjim udicama).
Inače,smuđ se sporadično javlja,vreme katastrofa pa je i riba u tom fazonu.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
to, baš to na malim udicama ili udicama kratkog vrata pa materijal slobodno radi...

da, i kod mene smuđa ni na vidiku....sinoć sam obišao vodu dok sam šetao psa i malo sam baterijom posvetlio vodu. Samo jednog malog smuđa sam pronašao blizu obale, svi(večina) oni pravi komadi su još uvek negde dublje.

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Drogi,mislim da će ovaj strimer u vodi plivati naopako.

drogi

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2008.
Broj reagovanja
1
Sinoć ga kano vezao a jutros na vodi probao.
Ne pliva naopako. Baš kako treba. Knjun koji je napred pri naklom povlačenju izvrće strimer na bok.

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Ok,učinilo mi se da bi ovako zakrivljen vrat udice mogao da okrene strimer u vodi.

Vrh Dno