STRIMERI ZA SMUĐA

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Fin strimer, ali ja bi s njim prije na štuku, no ako ti kažeš smuđ, a sigurno si ga isprobao  :tbumb:
Sama konstrukcija (velike oči koje ga drže na površini vode, zaštićena udica - dakle travnati teren, plivajući ako se ne varam. Sve mi to nekako više vuče da je za štuku, basa, nisam imao prilike vidjeti da mi smuđ udara baš po samoj površini vode, kod cmoktanja sam koristio takve koji su išli par centimetara ispod površine), no  treba sve probati, možda mi se otkrije neka nova strana smuđolova i površinskim strimerima.
Kako god dobar strimerčić  :tbumb:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
ma ja sam lovio smuđa na Dunavu često pod samom površinom a ovaj prilikom povlačenja zaranja i to je super kombinacija još ako je i struina toneća ili interm. sa ovim strimerom se da svašta raditi....odličan! još jedared...a i vidili smo kakve je smuđeve kolega lupao njima  :tbumb:

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Ma sve 5, meni je utoliko interesantnije jer sam ga do sada vijao ispod površine i nije mi ni na pamet palo da ga tražim površinski, ovo ću obavzno da probam čim mi se ukaže prilika, nažalost za sada je Dunav još uvijek 2m veći od potrebitog za normalno vijanje smuđa na mojim pozicijama. Markoviću ideja a i tvoje iskustvo je odlično  :tbumb:

drogi

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2008.
Broj reagovanja
1
DA probam malo tog pp.
Sad tek razumem Zvezdana, jednostavno za izradu a boje i silueta ekstra.
Ovaj namenjen smuđu za maj...
Udica no.4
Otezanje olovna traka
Telo PP
3D oci

Uploaded with ImageShack.us

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Probaj da koristiš neki tanak monofil,0.08mm,kao osnovni konac.Biće dobro ovo.

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Ovaj neotežani je sinoć bio dobar izbor.

Prilozi

• 18.jpg
    18.jpg
    156,4 KB · Pregleda: 219

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Ove godine su se stekli svi uslovi za korišćenje ovakvih laganih strimera.Intermediate strunom se lako pokrivaju udarne tačke jer je voda kod mene dosta mala,a pravo je uživanje iščekivati smuđa neotežanim strimerima.I on sam je manje oprezan jer ovako lagane potezanke može bez problema da "usisa".Prezadovoljan sam i udicama,iako sam bio skeptičan jer su kratkog vrata.Izbegavam baš sitne komade,a ovi što su u stanju da lagano progutaju strimer biju ga posred glave, pa udarce realizujem skoro 100 posto.

Prilozi

• 21.jpg
    21.jpg
    138,6 KB · Pregleda: 200

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Jedan potpuno beo bunker.

Prilozi

• 27.jpg
    27.jpg
    125,9 KB · Pregleda: 202

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Super su kao i uvek!  :yeswink:

Sutra mi iskrsla  neka poseta našoj obali pa ču moje male bunkere da okvasim u moru...ko zna, možda se nešto i zaleti.

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Zečetina i metal.

Prilozi

• 35.jpg
    35.jpg
    144,9 KB · Pregleda: 236
Vrh Dno